gorilaz2003
cadet
- Scor reacție
- 0
yasaka gatien 3d extra sau donic opticon?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
teodorus29 a spus:Extra 3d e mai bun decat opticonu
VISCO a spus:Lama este buna dar conceptul 3D este grasit. Sa slabesti materialul executand taieturi strapunse in zona de stres maxim este o grava eroare. Gandirea lor a fost sa faca un lemn relativ rigid, deci cu sweet spot mare dar in acelasi timp sa existe o "balama" care sa dea elasticitate. Grasit. Eu as lua Opticonul sau Extra simplu , nu 3D.
:lol: Un prieten de-al meu zice: "esti isgrasit" . E o poveste mai lunga...vali a spus:Visco tu scrii intentionat "grasit" in loc de gresit . Intrebarea se impune : de ce ?VISCO a spus:Lama este buna dar conceptul 3D este grasit. Sa slabesti materialul executand taieturi strapunse in zona de stres maxim este o grava eroare. Gandirea lor a fost sa faca un lemn relativ rigid, deci cu sweet spot mare dar in acelasi timp sa existe o "balama" care sa dea elasticitate. Grasit. Eu as lua Opticonul sau Extra simplu , nu 3D.![]()
cezarhtn a spus:A jucat cineva cu CHUAN CHIN-YUAN OFF- ?Ce parere aveti despre acest lemn?
M-ar interesa un lemn off- ,usor.
Marian023 a spus:Eu nu am jucat si eu as fi interesat cum ar fi. Un lemn usor off- este Patrick Chila de la tibhar.cezarhtn a spus:A jucat cineva cu CHUAN CHIN-YUAN OFF- ?Ce parere aveti despre acest lemn?
vali a spus:Tibhar Alpha al meu are 77 grame . In plus manerul lung de 10,5 ii aduce un superbalans ....Marian023 a spus:Eu nu am jucat si eu as fi interesat cum ar fi. Un lemn usor off- este Patrick Chila de la tibhar.cezarhtn a spus:A jucat cineva cu CHUAN CHIN-YUAN OFF- ?Ce parere aveti despre acest lemn?