Ce-ti doresti de la acest site?

katyacsinia

junior
Scor reacție
0
Vârstă
57
Locație
Suceava
...cu totii cred ca dorim ceva.
Unii ceva sfaturi,unii gasesc prin asta o cale de a-si pune ordine in minte si suflet...

Eu unul imi doresc sa cunosc cit mai multi pasionati de acest sport,sa joc efectiv cu fiecare si sa inteleg de ce oare sint atit de atrasi de acest sport.
Voi?

si eu sunt de aceeasi parere cu tine numai ca inca sunt prea mic sa joc cu toti, adica sa ma deplasev in alte localitati.

asa este de ce vrei sa spui ca nu este asa. doar nu vrei sal pun pe taicameu sa ma duca pe nu stiu unde numai asa pt el....

...tenisul de masa e un sport spectaculos.Eu mai joc tenis de cimp,fotbal,baschet ,dar nu are comparatie ca viteza de reactie si rapiditate.
Pacat ca este atit de putin mediatizat.
Cred ca noi toti sintem un fel de mici ambasadori ai acestui sport!

suntem ambasadori catalin ... insa extraordinat ar fi ca cel putin o persoana din 100 sa accepte faptul ca tenisul de masa e un sport solicitant totusi. Toti care ma intreaba unde merg ... si le spun ca la tenis de masă ... incep sa chicoteasca spunand ca tenisul nu e nici macar miscare, ca stai la masa si dai 2-3 mingi si gata. Raspunsul meu e ca ceea ce spun ei e de fapt PING_PONG, iar ceea ce practic eu e tenis de masă. Ca te solicita ... asta e un subiect tabu pe care prefer sa nu il mai deschid cu ei pentru ca oricum nu il pot intelege. :!:

Back
Sus