Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Intrebarea se referea la lemne ALL si nu ALL+!Cel mai bun lemn all+ pe care l-am incercat a fost Grubba Carbon
Subscriu,este un lemn cu adevarat extraordinar-are un simt pe care inca nu l-am intalnit la niciun lemn si un control 10/10-cel putin in combinatie cu rakza 7 soft.Yasaka Sweden Classic este all catre all+ !
un avantaj pentru jucatorii ALL , rar gasesti lemne care sa urce peste 200 lei, un lucru bun![]()
Nu prea merge topspinul in forta cu Stiga Allround Classic, dar topspinul controlat merge f bine si capacele se duc toate pe masa (mai lent desigur).Mie mi-a placut Stiga Allround Classic, dar si Allround NCT, care este All+. Controlul este absolut superb la ambele. In functie de fetele puse poti juca aproape orice stil cu lemnele astea.
Eu am jucat cu Allround Classic cu fete lipite cu speedglue. Viteza era decenta si la topspinul in viteza. Cu fete lipite pe baza de apa lemnul este prea lent, dar asta ramane valabil pentru lemnele All. Cum intrebarea originala era despre lemnele din aceasta categorie, cred ca specificatiile lui Allround Classic il califica, desi eu n-as putea sa joc cu el - vine mingea inapoi prea mult si e greu sa castigi doar prin spin si plasament.