Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu toata stima.am vazut meciul cu samsonov..este mai mult amuzant,dkt competitiv.cred k ar trebui sa fim kt se poate de realisti.chinezii fac legea!si la cel mai bun juktor ar trebui sa luam în kalcul locul în clasament,nu faptul k unii joaca la 50 de ani,fakand figuratie!va salut!Cum cine-i cel mai bun?? Eu, desigur!!![]()
...incercam doar sa-i explic oamenilor ca tine ca sunt trei mari categorii de jucatori : mari sperante al viitorului, vedetele prezentului, si gloriile trecutului si ca nu este moral corect sa-i pui in aceeasi oala...Cu toata stima.am vazut meciul cu samsonov..este mai mult amuzant,dkt competitiv.cred k ar trebui sa fim kt se poate de realisti.chinezii fac legea!si la cel mai bun juktor ar trebui sa luam în kalcul locul în clasament,nu faptul k unii joaca la 50 de ani,fakand figuratie!va salut!
Las la o parte limbajul si ortografia de mirc.... pe langa altele asta spune ceva si despre respectul fata de altii. Nu cred ca Saive a ajuns in finala facand figuratie, sau Creanga a castigat turneul celor 12 _doar_ pentru ca lipsea Timo. Insa este cat se poate de scuzabila aceasta atitudine prin avantul si nerabdarea date de tinereteCu toata stima.am vazut meciul cu samsonov..este mai mult amuzant,dkt competitiv.cred k ar trebui sa fim kt se poate de realisti.chinezii fac legea!si la cel mai bun juktor ar trebui sa luam în kalcul locul în clasament,nu faptul k unii joaca la 50 de ani,fakand figuratie!va salut!
expus punctul de vedere!eu nu am vrut sa ofensez pe nimeni!si eu nu cred ca am facut vreun comentariu la adresa dumneavoastra!Las la o parte limbajul si ortografia de mirc.... pe langa altele asta spune ceva si despre respectul fata de altii. Nu cred ca Saive a ajuns in finala facand figuratie, sau Creanga a castigat turneul celor 12 _doar_ pentru ca lipsea Timo. Insa este cat se poate de scuzabila aceasta atitudine prin avantul si nerabdarea date de tinerete![]()
Am studiat ITTF Hall of Fame si m-am uitat la Waldner si la Ma Lin, dintre barbati.
Vedeti aici paginile lor din Wikipedia, cu lista desfasurata a titlurilor fiecaruia:
Ma LinJO Waldner
Am studiat ITTF Hall of Fame si m-am uitat la Waldner si la Ma Lin, dintre barbati.
Vedeti aici paginile lor din Wikipedia, cu lista desfasurata a titlurilor fiecaruia:
Ma LinJO Waldner
Probabil ca, dintre femei, Guo Yue este printre cele mai valoroase jucatoare.
Am notat jucatori din epoca fetelor cu burete, intrucat:
1. mai poti gasi filme cu ei in actiune
2. jocul si stilul inainte de burete si fete "intoarse" erau mult prea diferite de ceea ce se joaca astazi
Dintre cei din epoca fara burete, probabil ca Victor Barna si Angelica Rozeanu sunt cei mai buni.