In ultimul timp au inceput sa apara foarte multe persoane dubioase pe forum care "cersesc" materiale diferite , astfel incat cred ca incepe sa devina o moda . Nu ar fi mai bine ca o persoana sa poata posta dupa un anumit de la activare ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
din cate am inteles ''invadatorii'' e un amarat care-si incearca norocul si el)))))
Care m-a trezit din reveria "saracului amarat" si m-a facut sa ma gandesc la un pustan analfabet care ne ia pe toti de fraieri.theshadowkurama a spus:ce-ai ma ce ti am dacut eu tie
Citat Postat în original de theshadowkurama
ce-ai ma ce ti am dacut eu tie
Si cand ma gandesc ca eu de buna credinta i-am trimis deja o pereche de fețe,dar nu-mi pare rau .Poate asta o sa-i dea de gandit cine stie.De regula vreau sa ajut ,dar mai cazi si in plasa
eu am sa ai donez un lemn.... de fag ,ca ma tot suna .. si zice ca chiar are probleme dar nici adresa nu a dato corecta ,in mesaj ! eu chiar doresc sa ajut si dvs stiti asta dar aici e cam bizar totul ?? ce sa fac??
Hmmm! Radu, inca sunt birje in Danemarca? Vad ca oameni cu limbaj de birjari au l,,importat" din Romania. Scuze, dar nu ma asteptam de la tine...