Ionut1811
cadet
Am gasit o fata interesanta la un pret destul de mare :? !!!dati-va cu parerea
http://www.dandoy-sports.com/tabletenni ... ber-sheets
http://www.dandoy-sports.com/tabletenni ... ber-sheets
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am observat si eu.Cum zicea si laky,in cazul de fata spinul se refera de fapt la spinreversal.Daca te uiti tot pe dandoy ai sa observi ca Superblockul are spinul 10Razvan a spus:Are spin 8+, cum e frictionless?
Iar daca v-ati uitat la meciuri recente cred ca ati observat ca viteza de joc a ramas la fel .... deci cu apa si fete facute pt lipirea cu apa mingea sare aproape la fel.FlorinBN a spus:Si nici nu cred ca vor fi testati, dupa regulamentul de acum, din cite am inteles doar in competitiile organizate de ITTF (sau care au treaba cu ITTF) se interzice lipitul asta cu solventi. Profesionistii probabil ca au trecut toti la de-ala cu apa ca sa nu simta diferente prea mari cind trec de la competitiile interne la cele internationale si invers.
Comparatia asta este absolut cinica.Orice om care e determinat sa se lase de fumat in urma unei campanii publicitare este o viata prelungita(cel putin),banii cheltuiti de la buget in campanii regasindu se in economiile facute pe medicamente.rflash a spus:Odata ce a fost creata o nevoie, o obisnuinta e aproape imposibil ca fie eliminata .... cum naiba nu cunosc chestia asta elementara capetele patrate din fruntea ITTF nu-mi dau seama. Ca un singur exemplu .... in n tari s-au introdus diverse programe legate de fumat : cresterea taxelor si accizelor, programe ca sa te lasi de fumat, interzicerea fumatului in diverse locuri, etc. Comparativ cu cati bani au fost cheltuiti rezultatele sunt mult sub asteptari.
Eu sunt incantat ca numai e ca inainte sa se fumeze fiecare pe unde vrea.. sau sa intri si tu intr-un local si sa nu poti sta de fum...parerea unui nefumator .. e vorba si de civilizatie...rflash a spus:Ca un singur exemplu .... in n tari s-au introdus diverse programe legate de fumat : cresterea taxelor si accizelor, programe ca sa te lasi de fumat, interzicerea fumatului in diverse locuri, etc. Comparativ cu cati bani au fost cheltuiti rezultatele sunt mult sub asteptari.
Foarte curios,dar se pare ca cei din al 2lea exemplu par sa respecte mai bine regulile,desi e mult mai dificila trecereaMarian023 a spus:un jucator cum s-a obisnuit cu solutia veche se va obisnuii si cu cea pe baza de apa...numai sa aive vointa..iar un jucator cum era obisnuit cu "materialele vechi" se va obisnui si cu cele noi
..parerea mea..