ceva tenis de prin rusia

bogdanel

junior
Scor reacție
0
Vârstă
54
Locație
București
eurosport 1

MAR?I 01 DECEMBRIE 2009
TENIS DE MAS?
18:00 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua ?nt?i (20:00)
MIERCURI 02 DECEMBRIE 2009
TENIS DE MAS?
15:00 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua ?nt?i (16:00)
16:00 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua a doua (18:00)
01:15 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua a doua (02:15)
JOI 03 DECEMBRIE 2009
TENIS DE MAS?
13:45 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua a doua (14:45)

Re: ceva tenis de prin rusia

Calin adopta o tactica profesionista : stie ca nu face fata la varsta lui tuturor competitiilor dintr-un an si alege una,maxim 2 la care participa,in rest se pregateste.Iata cat e de bine pregatit si conectat la joc,il spulbera cu 4-0 pe campionul Europei ! Si eu tin cu el,e romanul nostru dar si cel mai spectaculos jucator din lume!Pariez tot pe 4-0 si cu Ovtcharov in semifinala si sper la o finala cu Samsonov pe care sa o castige si sa demonstreze ca Creanga inca nu s-a uscat!Hai Caline !

Nu e surpriza victoria lui Calin Kreanga impotriva lui Maze, am downloadat anul trecut un meci de-al lor, cu echipele lor de club, si atunci l-a batut relativ usor cu 4-1 parca, stilul lui Maze cred ca ii convine! Asta pentru ca Maze a jucat mult mai bine cu Boll, deci cred ca si stilul lui Kreanga nu i-a mers la suflet! Pana la urma ramane cel mai bun produs al nostru! Sau al nostru in "coproductie" cu Grecia!

Pacat a pierdut Calin in fata lui Dimitri cu 4-1.Se pare ca vom vedea o finala germana Timo Boll cistigind in fata lui Samsonov cu 4-3.
Finala se v-a transmite pe Eurosport la ora 1 noaptea.
Pentru locurile 3-4 v-a juca Calin cu Samsonov.

Boll inca joaca cu "Srieever" iar Calin joaca cu "Briss" si saracu Samsonov a ramas la "Tibhart Speedy Spin".

Acesti comentatori incurca Fh cu Bh. Cred ca ar fi bine sa o ia de la Hais si Cea, ca pina la topspin, backspin, Boll e jucator de mina dreapta, samd...... e cale lunga.
Efectiv la un moment dat am taiat sonorul ca nu se mai putea.

si nu sunt la prima abatere! am auzit un comentariu odata al Otiliei Badescu la olimpiada de la Atena, juca Waldner, a fost un adevarat comentator, informatii tactice, profesionale, la obiect, diferenta e de la cer la pamant!

marius a spus:
Acesti comentatori incurca Fh cu Bh. Cred ca ar fi bine sa o ia de la Hais si Cea, ca pina la topspin, backspin, Boll e jucator de mina dreapta, samd...... e cale lunga.
Efectiv la un moment dat am taiat sonorul ca nu se mai putea.
si e finala la 1 noaptea acuma????
sa stiu sa ma uit

Back
Sus