CHINA OPEN 2009

Re: CHINA OPEN 2009

Pai turneul s-a terminat,puteti viziona meciurile in linkul de mai sus.

Ce inseamna uneori norocul ...... Wang Hao - LiQin Wang ..... 3-3 la seturi ..... 10-4 pentru Wang Hao ..... revine LiQin la 10 egal ..... in punctul urmator Wang Hao da net ..... si castiga in cele din urma.

rflash a spus:
Ce inseamna uneori norocul ...... Wang Hao - LiQin Wang ..... 3-3 la seturi ..... 10-4 pentru Wang Hao ..... revine LiQin la 10 egal ..... in punctul urmator Wang Hao da net ..... si castiga in cele din urma.
Ce faza tare! In setul 2, chiar la prima minge, LiQin a dat de 6 ori la rind net la serviciu, deja la al 4-lea incepuse sala sa aplaude.

am observat ca Wang Liqin foloseste alte materiale(sau lemn cel putin),...asa e? stie cineva detalii? pe forehand tot cu Hurricane 2 joaca?

Liqin joaca acum cu Stiga V1 si fete nu stiu dar pe forehand e sigur ceva din seria Neo si pe rever ceva fața japoneza.

radu0 a spus:
Liqin joaca acum cu Stiga V1 si fete nu stiu dar pe forehand e sigur ceva din seria Neo si pe rever ceva fața japoneza.
Nu este Stiga. Este tot un DHS dar clar, nu Hurricane King. Pare a fi noul DHS WL care are formula diferita pe cele doua parti si inca nu se gasestela vanzare. La fete, posibil sa ai dreptate.

Nu stiu ce sa zic.
Uite cateva poze de la lemnul cu care juca si pana la ce lemn a ajuns.
Iunie 7.
30v0ugx.jpg

Iunie 17.
oumskn.jpg

August 15.
f355b6.jpg

Lemnul current.
1491mh.jpg
2wfpnd0.jpg
2e37lhy.jpg
wang_liqin_16_08_09_Large.jpg
WlqBlade.jpg
n6aq6a.jpg
2ymiqaa.jpg

Visco tu de unde ai informatiile ?

Asta nu este "lemnul la care a ajuns". Daca urmaresti meciurile lui de la China Open 2009, si faci stop pe imagine, ai sa vezi ca lemnul cu care a jucat, are prasele albastre cu semiluna galbena si lama este alba, nu maro inchis ca la HK.

radu0 a spus:
Nu stiu ce sa zic.
Uite cateva poze de la lemnul cu care juca si pana la ce lemn a ajuns.
WlqBlade.jpg

Visco tu de unde ai informatiile ?
Asta e lemnul cu care a jucat la China Open si seama leit cu Stiga V-1 cel putin in privinta manerului.

Poate nu urmarim acelasi "China Open", mai sti? :lol:
Tu de unde iei pozele astea?

Da Raducule, ai dreptate. M-am uitat din nou la meciul cu Wang Hao si se pare ca m-am inselat. Lemnul cu care joaca seamana mai mult cu Stiga V1 , decat cu cel care credeam eu ca este. Bravo, ai ochi buni.

Pozele le am de pe un forum strain + ce am mai cautat eu pentru ca ma interesat.
Eram sigur ca este asa cum zic eu pentru ca erau multe poze ce semanau.

Dar cum ei le tot schimba asa de des ,cine mai stie.Toata lumea presupune... :)

Back
Sus