Cine a jucat cu fete Tibhar Torpedo?

Re: Cine a jucat cu fete Tibhar Torpedo?

Bine v-am regasit!
Mi-a fost dor de gasca de pe forum si de la sala !
Visco, abia astept sa facem un meci, sa-ti vad progresele...
Eu am de tras acum, de facut mari recuperari!... :)

VISCO a spus:
valentinm a spus:
Visco,
te rog sa detaliezi.
de ce nu s-ar potrivi? si nu sunt sarcastic. :D chiar sunt curios, pentru ca nu vreau sa dau banii degeaba. care sunt caracteristicile de la tibhar torpedo care le fac inadecvate unui incepator? tu ce ai recomanda? si de ce?
te rog.
mersi
Tibhar Torpedo sunt fete cu viteza prea mare pt, un incepator. De altfel, orice fel de "tensor" sau "high tension" este prea mult pt incepatori. Puse pe lemne rapide , devin "lansatoare de rachete". Ceea ce nu inteleg incepatorii, este faptul ca viteza si spinul (aderenta) pot deveni dusmani in loc sa fie aliati, atunci cand nu exista pregatirea necesara.
Recomandari am tot facut pe forum dar toti cei care intra noi, in loc sa citeasca ce sa scris deja, vor raspuns la aceleasi intrebari. Credeti-ma, am obosit!
Torpedo nu sunt fete cu high tension sau nush ce efect surpriza. Sunt doar o idee mai rapide ca Sriver. In cazul in care se relipesc , da , sunt rapide , dar un incepator nu lipeste. Eu am recomandat Torpedo Soft ca io cu alea joc , dar merg si Torpedo puse pe un lemn OFF-/OFF.

Daca nu le relipeste sunt prea tari si iara nu sunt potrivite pt un incepator. 😉

VISCO a spus:
Daca nu le relipeste sunt prea tari si iara nu sunt potrivite pt un incepator. 😉
Sa joace cu Torpedo Soft atunci , na :roll: :)
Torpedo au cauciucul subtire si foarte grippy asa ca , kiar daca sunt tari sunt manevrabile si se poate da spin usor cu ele.

Azi am jucat pentru prima data cu torpedo-urile mele.M-am descurcat bine.Imi place senzatia.
Reactioneaza foarte bine la bh de langa masa cu care raspund la serviciul adversarului. Trebuie sa mai lucrez un pic la controlul topspinului cu fh.
Mentionez ca le-am lipit cu adeziv pe baza de apa Joola, pe un lemn recuperat de la fosta mea paleta hobby Donic. Am considerat ca la nivelul meu nu am nevoie de un lemn profi scump. Poate m-am subapreciat un pic.
Ce nu-mi place la noua mea paleta? SUNETUL. La loviturile puternice suna ciudat, ca o plesnitur?(e ca si cum intre fata si lemn ar fi un spatiu si contactul mingii cu fata si lemnul se face in doi timpi.). Acest sunet apare mai ales cand mingea loveste paleta in jumatatea superioara.Eu cred ca lemnul e de vina, poate si lipiciul.Poate pe viitor o sa iau in calcul si cumpararea unui lemn.
Voi ce spuneti?
Multumesc

Eu joc si in prezent cu torpedo pe forhand si sunt f multumita,dar este destul de rapida fata.

valentinm a spus:
Azi am jucat pentru prima data cu torpedo-urile mele.M-am descurcat bine.Imi place senzatia.
Reactioneaza foarte bine la bh de langa masa cu care raspund la serviciul adversarului. Trebuie sa mai lucrez un pic la controlul topspinului cu fh.
Mentionez ca le-am lipit cu adeziv pe baza de apa Joola, pe un lemn recuperat de la fosta mea paleta hobby Donic. Am considerat ca la nivelul meu nu am nevoie de un lemn profi scump. Poate m-am subapreciat un pic.
Ce nu-mi place la noua mea paleta? SUNETUL. La loviturile puternice suna ciudat, ca o plesnitur?(e ca si cum intre fata si lemn ar fi un spatiu si contactul mingii cu fata si lemnul se face in doi timpi.). Acest sunet apare mai ales cand mingea loveste paleta in jumatatea superioara.Eu cred ca lemnul e de vina, poate si lipiciul.Poate pe viitor o sa iau in calcul si cumpararea unui lemn.
Voi ce spuneti?
Multumesc
Uni "se dau in vant" dupa un anumit sunet care apare numai cand se executa corect lovitura de topspin. Este vorba de un asa zis "click" mai inalt. Daca cumva cei doi timpi sunt 1-Cli si 2-ck, ai ceea ce altii viseaza. :lol:

si eu joc cu torpedo si aud acel click in 2 timpi atunci cant fetele sunt proaspat lipite!e un sunet placut,dar il auzi deobicei atunci cand lovesti mingea cum trebuie!
uite ce scrie pe presport despre torpedo:
Speed: 102
Spin: 99
Control: 92
Hardness: ?
Type: pips-in
- Tensioned rubber surface
- Recommended for speed gluing
- Sensational sound and feeling

E ok si nici nu e asa de sunatoare Torpedo . Sa vezi cum suna Nimbus , Boost sau Sinus proaspat lipite :lol:

Poate unora le place sunetul acela, mie nu.Imi pare ca se lovesc doua lemne unul de altul.La palete imi place acel sunet infundat, plin.
Oricum, multumesc de feed back.

Am jucat si eu astazi pentru prima oara cu Tibhar Torpedo, fiind incepator m-a incurcat putin spinul :D in rest imi place !

Back
Sus