Comparatie fete

Bogdan Mandru

senior
Scor reacție
37
Locație
Satu Mare
Buna ziua!
momentan joc cu bryce si am o oferta de un tenergy :D.Puteti sa ma ajutati cu o comparatie intre cele 2 fete cand AMBELE sunt lipite cu speed glue sau solutie normala
multumesc anticipat

Re: Comparatie fete

Diferenta este enorma. Unghiul la topspin este foarte diferit. Bryce este "low throw" iar Tenergy este "high throw". Spinul este considerabil mai bun la Tenergy. Viteza intre Bryce lipit cu "Speed Glue" si Tenergy lipita cu "apa" nu este prea diferita.

Mai pe romaneste....o fi vorba de traiectoria mingii(aruncare joasa, inalta)?

laky a spus:
Multumesc de raspuns,dar intradevar am auzit si eu undeva ca la tenergy e ceva ciudat cu topspinul cum traiectoria mingii e ciudata si nu stiu cum....
multumesc pentru raspunsuri si mai astept pareri la subiect si la chestia cu nelamurirea

In principiu amandoua sunt fete de atac dar sunt diferente destul de mari din punct de vedere al tehnicii de lovire... In timp ce Bryce e o fata europeana/jap get beget, tenergy este o fata europeana care tinde sa imprumute multe din caracteristicile fetelor chinezesti(gen Hurricane, HBW2, etc.). Si nu in ultimul rand parerea mea e ca difera foarte mult ca si comportament functie si de gradul de uzura pe care il au(cele noi sunt mai dure, mai aderente si parca putin mai rapide in timp ce fetele mai uzate sunt mai moi, cu mai putin spin si ceva mai lente). De asemenea cred ca mai conteaza daca sunt tratate cu ceva boostere sau sunt lipite din prima doar cu solutie pe baza de apa... Traiectoria la topspin e putin mai aparte dar nu o consider ciudata, depinde si de lemnul pe care le pui, pentru ca nu merge pe orice... Daca lemnul tau e cel din semnatura cred ca trebuie sa ai "mana" :D . Asa cum spunea si Visco spinul e mult mai bun la tenergy de aceea cred ca se potriveste cel mai bine pe forhand. Bafta !

laky a spus:
Mai pe Romaneste, la topspin, Bryce are o traiectorie mai joasa, mai directa iar Tenergy are un arc de cerc mult mai pronuntat, dar chiar daca este mai inalt, mingia coboara pe masa datorita efectului de rotatie puternic.

sau - cu Bryce dai topspin mai deskis , iar cu Tenergy trebe sa inkizi mai mult paleta

flash a spus:
In principiu amandoua sunt fete de atac dar sunt diferente destul de mari din punct de vedere al tehnicii de lovire... In timp ce Bryce e o fata europeana/jap get beget, tenergy este o fata europeana care tinde sa imprumute multe din caracteristicile fetelor chinezesti(gen Hurricane, HBW2, etc.). Si nu in ultimul rand parerea mea e ca difera foarte mult ca si comportament functie si de gradul de uzura pe care il au(cele noi sunt mai dure, mai aderente si parca putin mai rapide in timp ce fetele mai uzate sunt mai moi, cu mai putin spin si ceva mai lente). De asemenea cred ca mai conteaza daca sunt tratate cu ceva boostere sau sunt lipite din prima doar cu solutie pe baza de apa... Traiectoria la topspin e putin mai aparte dar nu o consider ciudata, depinde si de lemnul pe care le pui pentru, ca nu merge pe orice... Daca lemnul tau e cel din semnatura cred ca trebuie sa ai "mana" :D . Asa cum spunea si Visco spinul e mult mai bun la tenergy de aceea cred ca se potriveste cel mai bine pe forhand. Bafta !
Setupul din semnatura e actual si mi-a facut domnu Florescu o oferta de tenergy in loc de bryce,de aceea am cautat informatii.
Multumesc.

Back
Sus