In principiu amandoua sunt fete de atac dar sunt diferente destul de mari din punct de vedere al tehnicii de lovire... In timp ce Bryce e o fata europeana/jap get beget, tenergy este o fata europeana care tinde sa imprumute multe din caracteristicile fetelor chinezesti(gen Hurricane, HBW2, etc.). Si nu in ultimul rand parerea mea e ca difera foarte mult ca si comportament functie si de gradul de uzura pe care il au(cele noi sunt mai dure, mai aderente si parca putin mai rapide in timp ce fetele mai uzate sunt mai moi, cu mai putin spin si ceva mai lente). De asemenea cred ca mai conteaza daca sunt tratate cu ceva boostere sau sunt lipite din prima doar cu solutie pe baza de apa... Traiectoria la topspin e putin mai aparte dar nu o consider ciudata, depinde si de lemnul pe care le pui pentru, ca nu merge pe orice... Daca lemnul tau e cel din semnatura cred ca trebuie sa ai "mana"

. Asa cum spunea si Visco spinul e mult mai bun la tenergy de aceea cred ca se potriveste cel mai bine pe forhand. Bafta !