sunt unul din colegii de joaca ai lui george. scriu acum din tel aviv, din aeroport, si ajung maine acasa. ei nu stiu ca ma intorc hihihi

. suntem un grup destul de compact care ne jucam frumos. desi suntem oameni mari.
ce este interesant la acest sport este tocmai diversitatea. fiecare simte in felul sau jocul. fireste, exista reguli universal valabile, insa pana la urma fiecare sfarseste sa joace asa cum se simte mai bine... cu un antrenament potrivit, pot aparea si rezultate...
vedem de multe ori la adversarii nostri lovituri deosebite, prize "ciudate", tipete specifice, etc etc... totul face parte din frumusetea acestui sport.
sunt impotriva afirmatiilor de genul "in mingea asta nu se da tp" sau "asta se da NUMAI asa...". teoretic, totul este permis si fizic este explicabil, desi marian, prietenul nostru, adica al meu si al lui george, este unul din jucatorii "anti legi fizice".
am descoperit aceasta comunitate relativ de curand, in mare masura datorita lui george si pasiunii lui pentru tenis, recunosc ca el m-a recuperat si chiar reactivat

.
daca este vreun concurs in bucuresti, cel mai departe, promit sa ii conving sa venim cu totii, fie numai si cu o masina plina

.