Craciun Fericit !

rasvan

organizator principal
Scor reacție
3.844
Vârstă
50
Locație
Bistrița, Calea Moldovei 63
Craciun Fericit ! pentru toti amatorii, semi-amatorii, semi-profesionistii si profesionistii participanti in turneele Amatur organizate in acest an.

Multumim,la fel si tie,rasvan!sa ai porcul gras si sub brad plin de cadouri!SARBATORI FERICITE!

stiti cum se pune bradul la cei care asculta heavy metal?Invers..(vali suta ,stie...:) )
craciun fericit va doresc!sanatate si sa "citim"numai de bine pe acest forum.

Sunt momente in care doar cuvintele, simple, pot transmite un mesaj mai clar decat o fraza interpretabila:
Pace, liniste, credinta, meditatie, intelegere, toleranta, istetime!

Si un mesaj special, o rugaciune care m-a ajutat in momentele delicate ale vietii:

Da-mi, Doamne, seninatate ca sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curaj ca sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciune ca sa fac diferenta intre ele! (Reinhold Niebuhr)

Sarbatori fericite tuturor!

URATURI DE SARBATORI .... si nu numai ....

URATURI DE SARBATORI .... si nu numai ....

Lasati ca farmecul acestor zile de sarbatoare sa va patrunda in casa si in suflet !
fiti buni, bucurati-va si bucurati-i pe cei dragi, pe cei de langa voi, pe cei mai putin norocosi !

Paleta sa-ti fie iscusita, mingea sa nu cada in alta parte decat nets si tush, toate loviturile de mare maestru sa-ti mearga la fix, laurii de campion sa-ti fie pe frunte, sa bei sampanie numai din cupa invingatorului ...... si cand te vei trezi din aceasta reverie mai pune mana pe lemn si antreneaza-te !

CRACIUN MINUNAT si SARBATORI FERICITE !

Stimati colegi!Desi am trecut de mult de varsta "viselor" iata ce mi-as dori in (secolul!!??)viitor:
-sa am FH-ul lui Alex C.
-sa am BH-ul lui Fane Rusu.
-sa servesc ca Roman Bogdan.
-sa reusesc un capac la topspinul lui "DoRu"Helicopter.
-sa joc cu constanta lui Shuni.
-sa imprumut(un pic!!)din fair-play ul lui Gaby Farkas.
-sa am "rautatea" lui Noro.
-sa MAI am ambitia lui Mathe M.
-sa posed bunul simt al lui Serban Nascu.
-sa fiu disponibil ca Fane M.si Dragos M.
......dar singurul lucru pe care as putea(cu siguranta)sa-l am ar fi...mai mult antrenament!!!
Spor la munca tuturor celor care viseaza la fel!

Sarbatori frumoase si linistite pentru toti cei din Amatur, din partea baietilor de la Baia Mare!

URRRRRAAAAAAAAAAAA!
A venit Mosuuullll cu cadouri !!!!
;)

CRACUN FERICIT tuturor simpatizantilor si jucatorilor tenisului de masa !

Back
Sus