Cu ce se indeparteaza usor surplusul de solutie de pe fata?

kimbao

New Member
cadet
Scor reacție
0
Locație
Iași
So, solutia uscata de pe cauciuc, care incepe sa aiba o oarecare grosime, cu se duce fara mari kinuri? Am incercat sa umezesc cu solutie si sa razuiesc prin frecare, dar e nebunie curata. Astept un sfat. Multumesc.

E mai greu de explicat si prima data nu cred ca o sa-ti iasa daca nu vezi pe viu. In principiu, se ciupeste un pic lipiciul dintr-o margine si se trage de el aproape paralel cu fata, printr-o miscare brusca si fara sa se rupa 'pielita' sau buretele, apoi se merge circular pina se dezlipeste tot. Daca lipiciul depus nu e suficient de gros nu prea merge, ca se rupe tot timpul si nu-l poti trage.
Dar, dupa cum ii spuneam cuiva, daca nu vezi la cineva mai mult ca sigur ca o sa rupi buretele sau o sa-ti ia vreo 2 zile.

au mai fost sfaturi pe aceasta problema...trebuie sa mai cauti pe site...
sau, cauta pe youtube.com la tabletennis, un filmuletz cu "remove glue", iti arata acolo practic si s-ar putea sa te ajute.
altfel, un site australian spune ca daca dai cu un spray de camera cu aroma de portocale(sa contina acid citric), iti inmoaie solutia si ajuta sa o elimini mai usor. am vazut recent chestia asta dar nu am incercat-o (n-am avut inca nevoie). am fete noi! 😉

cauta la sectiunea multimedia o sa gasesti exact linkurile care te intereseaza

Multumesc pentru sfaturi. Nush daca am sa reusesc sa dezlipesc asa frumos ca in videoclipuri, dar voi incerca. Ori distrug fata, ori voi avea succes. Sa vedem.

Back
Sus