cum se taie fetele

nicu85

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
39
Locație
București
am incercat mai demult sa tai niste fete si le-am taiat destul de urat. La mine acasa aveam un prieten care mi le taia. E cineva in bucuresti care poate sa mi le taie si mie(contra cost sau nu stiu).de fapt as cumpara si un adeziv pe baza de apa si poate gasesc pe cineva sa mi le si taie.

Re: cum se taie fetele

Te ajut eu daca mai am cu ce , daca deja sint prea mici .. nu mai am ce le face ...
Dar totusi hai sa vedem ce se poate face , sint in București , Am si adezivi pe baza de "apa" .
Gratuit asamblam paleta .
Vezi telefoanele pe linkul de mai jos sau mesaj privat .

fetele pe care le am acum sunt noi si eu nu ma mai apuc sa le tai ca ies urate...

Cel mai potrivit om (Valigti), ti-a facut cea mai buna oferta. Te mai gandesti?

Eu am taiat xiom omega III varianta asiatica cu un banal cutter si au iesti foarte bine. Mai bine taie-le si gata ca nu se intampla nimic....de explodat sigur nu explodeaza.

Pentru iarba cam care ar fi cea mai buna metoda sa iasa frumos? Cutter, foarfeca, bisturiu? Buretele nu cred ca e problema de taiat deoarece in general e sutire, dar cum poti taia frumos si firele de iarba?

Se lipeste fata de lemn apoi cu foarfecele si se taie surplusul ghidandu-se dupa conturul lemnului.

Foarfeca nu taie pipsurile in doua ci le evita, rezultand niste "scari" in unele locuri. Singura solutie ramane cutterul sau bisturiul foarte ascutit si o mana f bine exersata.

Ar mai fi si LASERUL,dar nu am aparatul la mine :crazy: :wtf:

pentru cei interesati, o poza cu rezultatul si instrumentul muncii :)

sa inteleg ca va place domnule Visco :)
m-a ajutat si iarba sincer, avand pipsurile mai tari si mi-a permis sa o tin ferm in timpul taierii, nu stiu daca cu o iarba mai moale rezultatul ar fi acelasi... asta voi vedea sper saptamana viitoare :)

Mi-au placut intotdeauna lucrurile frumoase si finisarile. :D

Back
Sus