ÎNCHIS Cumpar Butterfly Michael Maze FL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Johnny Erasure

organizator local
Scor reacție
98
Vârstă
52
Locație
Resita
Cumpar lemn Butterfly Michael Maze ALC cu fluture negru, maner FL, greutate pana in 89 grame.

Ultima editare:
Care-i pretul maxim pe care-l puteti oferi pentru un astfel de lemn ?
Nu pot sa va atasez acum o fotografie pentru ca vreau sa particip la concursul de la Bistrița. Dar daca va ganditi si dvs sa participati la acelasi concurs, puteti vedea live lemnul.
Respect.

Pretul maxim depinde de lemn, in ce stare se afla, are fluture negru sau argintiu, greutate. Am vorbit cu grasomega si al lui este mai greut, are peste 91 grame. Imi pare rau dar la Bistrița nu ajung, am 400 km pana acolo..

Am vorbit cu grasomega si al lui este mai greut, are peste 91 grame.
Nu fac lobby nimanui, insa sunt de parere ca 3g chiar nu conteaza. Am avut lemne de 94 grame, si cu fetele potrivite, cu 2 straturi de lipici in loc de 7-8, si paleta ajunge la greutatea optima. De curiozitate, ati curatat vreodata lipiciul de pe o fata sa vedeti cat cantareste? Eu da. 8 straturi de ecolex, date cu simt de raspundere, pe fata + 2 pe lemn, in total 10 straturi, cand l-am dat jos, exact 12 grame de cauciuc. Deci...3 grame ale lemnului, se pot "ciupi" foarte usor.... din lipici, dimensiunea fetelor (lipite cu 0.5mm mai sus de maner), etc, daca tineti la aspectul greutatii lemnului. Si mai e inca un aspect. Un lemn echilibrat de 90 grame poate parea mai usor decat unul ce are greutatea pe fata, decat unul de 80 g, cu aceleasi fete. (testat de mine, lemnele in cauza fiind un w5 de 90g si un ishlion de 80g). Scuze de offtopic! Stima si spor la cumparare!

Am eu un Buttefly Maze la 350 ron 0740243872 daca esti interesat in stare foarte buna.

Nu stiu cat sunt de concludente sau cat de bine se vad fotografiile ! (sunt facute cu telefonul...)
Se vad doua mici ciupituri din lemn. Lemnul nu e lovit, a sarit aschii din el pentru ca n-am stiut eu sa dezlipesc fata cum trebuie. S-a intamplat mai pe la inceputuri cand eram mai putin cunoscator in de-ale...articole ping pong.
Daca mai doresti si alte poze spune-mi si voi face.
Pretul este 300 lei si nu e negociabil.
O seara placuta in continuare.
Respect.

...daca doresti pot cauta si factura lemnului (cred c-o mai am). Am cumparat-o de la tt-shop.

Ultima editare:
Nu te supara pe mine dar vreau sa fac o gluma pe tema asta...
Mai taie din maner si poate iese cum doresti :)
Scuza-ma. Te inteleg. Succes.
Respect.
- - - Actualizat - - -
Adevarul e ca Johhny are intr-adevar dreptate vis-a-vis de greutatea lemnului !
Din cate-mi amintesc lemnul meu avea o greutate de 86 sau 87 grame cand l-am cumparat. Nu stiu de ce acum imi afiseaza ca avand 93 grame desi pe el nu exista adezivi !!!
Pentru mine chiar nu are nici o importanta diferenta de 6 grame dar e un pic ciudat.

Nu te supara pe mine dar vreau sa fac o gluma pe tema asta...
Mai taie din maner si poate iese cum doresti :)
Scuza-ma. Te inteleg. Succes.
Respect.
- - - Actualizat - - -
Adevarul e ca Johhny are intr-adevar dreptate vis-a-vis de greutatea lemnului !
Din cate-mi amintesc lemnul meu avea o greutate de 86 sau 87 grame cand l-am cumparat. Nu stiu de ce acum imi afiseaza ca avand 93 grame desi pe el nu exista adezivi !!!
Pentru mine chiar nu are nici o importanta diferenta de 6 grame dar e un pic ciudat.
S-o fi ingrasat de la stat degeaba... pune-l la treaba si va slabi :)

Daca lemnul nu a suferit modificari (schimbat prasele, rasini epoxidice pe cant, schimbat furnir sau lacuiri excesive), poate fi de vina doar umiditatea sau.... un cantar defect :))

Nu, lemnul nu a suferit nici o modificare. Posibil sa fie mai "imbibat" cantul cu adezivi dar 6 grame mi se par destul de multe ca si diferenta...
Cantarul e cel mai plauzibil motiv :D
Eeeee, imi dau si eu ghiulul jos si iaca ca mai scot cateva "ghrame". Phosibil sa iasa lemnu' undeva la 68 de gramuri ! :ugeek:
...mai glumim si noi pe topicul lui Johnny ! Iarta-ne nene !
Respect.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus