Johnny Erasure
organizator local
Cumpar lemn Butterfly Michael Maze ALC cu fluture negru, maner FL, greutate pana in 89 grame.
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu fac lobby nimanui, insa sunt de parere ca 3g chiar nu conteaza. Am avut lemne de 94 grame, si cu fetele potrivite, cu 2 straturi de lipici in loc de 7-8, si paleta ajunge la greutatea optima. De curiozitate, ati curatat vreodata lipiciul de pe o fata sa vedeti cat cantareste? Eu da. 8 straturi de ecolex, date cu simt de raspundere, pe fata + 2 pe lemn, in total 10 straturi, cand l-am dat jos, exact 12 grame de cauciuc. Deci...3 grame ale lemnului, se pot "ciupi" foarte usor.... din lipici, dimensiunea fetelor (lipite cu 0.5mm mai sus de maner), etc, daca tineti la aspectul greutatii lemnului. Si mai e inca un aspect. Un lemn echilibrat de 90 grame poate parea mai usor decat unul ce are greutatea pe fata, decat unul de 80 g, cu aceleasi fete. (testat de mine, lemnele in cauza fiind un w5 de 90g si un ishlion de 80g). Scuze de offtopic! Stima si spor la cumparare!Am vorbit cu grasomega si al lui este mai greut, are peste 91 grame.
S-o fi ingrasat de la stat degeaba... pune-l la treaba si va slabiNu te supara pe mine dar vreau sa fac o gluma pe tema asta...
Mai taie din maner si poate iese cum doresti
Scuza-ma. Te inteleg. Succes.
Respect.
- - - Actualizat - - -
Adevarul e ca Johhny are intr-adevar dreptate vis-a-vis de greutatea lemnului !
Din cate-mi amintesc lemnul meu avea o greutate de 86 sau 87 grame cand l-am cumparat. Nu stiu de ce acum imi afiseaza ca avand 93 grame desi pe el nu exista adezivi !!!
Pentru mine chiar nu are nici o importanta diferenta de 6 grame dar e un pic ciudat.