ÎNCHIS Cumpar Dhs Hurricane King 3 FL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ghiță Marta

senior
Scor reacție
2
Vârstă
50
Locație
Tara Banatului
Are cineva de vanzare acest lemn Dhs Hurricane king 3, dar sa fie modelul cu logoul alb-negru ? (poza cu chipul lui Wang liquin din capătul manerului sa fie alb-negru)... eu am cumparat foarte recent unul si au scos modelul nou cu logo-ul color... nu mi se potriveste mai ales manerul...acum are forma lemnelor butterfly si ma taie la deget... il am la vanzare in topicul de vanzari... sau il pot oferii la schimb...

Ultima editare:
Are cineva de vanzare acest lemn Dhs Hurricane king 3, dar sa fie modelul cu logoul alb-negru (poza cu chipul lui Wang liquin din capătul manerului sa fie alb-negru)... eu am cumparat foarte recent unul si au scos modelul nou cu logo-ul color... nu mi se potriveste mai ales manerul... il am la vanzare in topicul de vanzari... sau il pot oferii la schimb...

PS: Am vandut ultimul lemn HK3 ce l-am avut(logo-ul alb-negru) unui user de pe forum, dar nu imi aduc aminte cui(aveam unele probleme financiare si am fost cam nevoit sa-l vand... poate nu i se potriveste stilului său si ar dorii sa mi-l revanda sau un schimb cu unele lemne ce le am la vanzare aici: http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?12610-Vand-DHS-Hurricane-King-3-si-alte-materiale
Poate citeste acel user mesajul si da un semn... Mulțumesc

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus