srady89 active member cadet Înscris 5 Oct 2010 Mesaje 121 Scor reacție 0 Vârstă 36 Locație Bucharest, Romania, Romania 1 Mar 2011 #1 geospin tacky sau ceva de genul.. astept oferte si as prefera din bucuresti. daca e noua fata cu atat mai bine. multumesc
geospin tacky sau ceva de genul.. astept oferte si as prefera din bucuresti. daca e noua fata cu atat mai bine. multumesc
DAN TT regular contributor organizator local Înscris 4 Apr 2010 Mesaje 4.879 Scor reacție 351 Vârstă 50 Locație Dej 2 Mar 2011 #2 salut incearca la george coroian el se ocupa de fete chinezesti si e din bucuresti! pret la o fata geo spin 30 ron! noua!
salut incearca la george coroian el se ocupa de fete chinezesti si e din bucuresti! pret la o fata geo spin 30 ron! noua!
srady89 active member cadet Înscris 5 Oct 2010 Mesaje 121 Scor reacție 0 Vârstă 36 Locație Bucharest, Romania, Romania 2 Mar 2011 #3 am trimis mesaj lui, dar n-am primit raspuns.. de aceea am intrebat si pe aici... mersi oricum de informatie
am trimis mesaj lui, dar n-am primit raspuns.. de aceea am intrebat si pe aici... mersi oricum de informatie