Ghiță Marta active member senior Înscris 27 Aug 2010 Mesaje 678 Scor reacție 2 Vârstă 50 Locație Tara Banatului 5 Dec 2012 #1 Cumpar fete Joola Drum, clasicele...nu cele CWX...ma intereseaza noi sau sigilate si rosii si negre...Multumesc ! Astept oferte !
Cumpar fete Joola Drum, clasicele...nu cele CWX...ma intereseaza noi sau sigilate si rosii si negre...Multumesc ! Astept oferte !
roman bogdan regular contributor Coordonator Onorific Înscris 29 Oct 2009 Mesaje 4.814 Scor reacție 477 Vârstă 44 Locație Arad 5 Dec 2012 #2 De unde le-ai mai inventat si pe astea? exista asa denumire? Gata. Le-am vazut, eram curios ca nu am auzit de ele
De unde le-ai mai inventat si pe astea? exista asa denumire? Gata. Le-am vazut, eram curios ca nu am auzit de ele
Ghiță Marta active member senior Înscris 27 Aug 2010 Mesaje 678 Scor reacție 2 Vârstă 50 Locație Tara Banatului 5 Dec 2012 #3 roman bogdan a spus: De unde le-ai mai inventat si pe astea? exista asa denumire? Gata. Le-am vazut, eram curios ca nu am auzit de ele Click pentru a extinde... ...poate imi faci tu rost...Din cauza plictiselii, omul nu are ce face...mai citeste forumuri...daca auzi pe careva sau cine stie...
roman bogdan a spus: De unde le-ai mai inventat si pe astea? exista asa denumire? Gata. Le-am vazut, eram curios ca nu am auzit de ele Click pentru a extinde... ...poate imi faci tu rost...Din cauza plictiselii, omul nu are ce face...mai citeste forumuri...daca auzi pe careva sau cine stie...