ÎNCHIS Cumpar fete Rakza 7 soft !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

marian oancea

senior
Scor reacție
224
Locație
Bacău
Nu mai cumpar fete Yasaka Rakza 7 soft. Anuntul nu mai e de actualitate.

Ultima editare:
Pe Vivasportshop este o o ferta foarte buna! Daca cumperi 2 fete Yasaka,ai 30% reducere la un alt produs:lemn,etc.

Pe Vivasportshop este o o ferta foarte buna! Daca cumperi 2 fete Yasaka,ai 30% reducere la un alt produs:lemn,etc.

Multumesc mult. Stiu cele 2 site-uri care comercializeaza produse de la Yasaka, respectiv vivasportshop si ttsport.ro.
Bineinteles ca am cautat mai intai sa cumpar de la aceste 2 firme, dar exact cum mi s-a intamplat si acum 2 ani, in momentul cand vreau sa cumpar eu nu au pe stoc Rakza 7 soft si nu au nici Rakza 7 !!! Si nici nu sunt sperante sa aduca prea curand. Aici e problema!
Din acest motiv am postat ca as vrea sa cumpar Rakza 7 soft/Rakza 7.
Nu stiu exact cum sunt Xiom Vega Pro in comparatie cu Rakza..dar poate o sa gasesc pe la sala sa le incerc si poate ma reorientez..

Mai exista si alte locuri de unde se poate cumpara Rakza 7 soft/ Rakza 7 ??

Ultima editare:
Eu ti-as recomanda sa incerci Donic Baracuda. Am incercat o gramada de fete si,de departe,Baracuda mi se par cele mai bune.Pentru mana mea,bineinteles.

Multumesc mult. Stiu cele 2 site-uri care comercializeaza produse de la Yasaka, respectiv vivasportshop si ttsport.ro.
Bineinteles ca am cautat mai intai sa cumpar de la aceste 2 firme, dar exact cum mi s-a intamplat si acum 2 ani, in momentul cand vreau sa cumpar eu nu au pe stoc Rakza 7 soft si nu au nici Rakza 7 !!! Si nici nu sunt sperante sa aduca prea curand. Aici e problema!
Din acest motiv am postat ca as vrea sa cumpar Rakza 7 soft/Rakza 7.
Nu stiu exact cum sunt Xiom Vega Pro in comparatie cu Rakza..dar poate o sa gasesc pe la sala sa le incerc si poate ma reorientez..

Mai exista si alte locuri de unde se poate cumpara Rakza 7 soft/ Rakza 7 ??

http://www.tabletennis11.com/eur_eng/yasaka-rakza-7-soft

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus