Cumpar lemn Donic Waldner Dotec Carbon, second-hand, fara lovituri pe cant, in stare foarte buna.
Pentru mana stanga preferabil. Bartus Bogdan-0747850677.
Pentru mana stanga preferabil. Bartus Bogdan-0747850677.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu zic ca va deranja chiar foarte mult. Manerul e atat de special, incat stanga cu dreapta nu pusca in nici un fel! Parerea mea...eu zic ca nu o sa te deranjeze ! singura dif este unghiul taeturii din capatul manerului care pe dreapta vine paralel cu mana iar pe stanga iese putin spre degetul mic ,in rest unghiul de lovire se pastreaza !!
eu zic ca gresiti dle laki eu am avut un astfel de lemn pe care lam dat unui stangaci si nu il incomoda cu nimic inclinatia spre fh se pastreaza!Eu zic ca va deranja chiar foarte mult. Manerul e atat de special, incat stanga cu dreapta nu pusca in nici un fel! Parerea mea...
Poate ii convingeti pe cei de la Donic sa renunte la manerul pentru stangaci, se pare ca manerul dotec a devenit ambidextru!eu zic ca gresiti dle laki eu am avut un astfel de lemn pe care lam dat unui stangaci si nu il incomoda cu nimic inclinatia spre fh se pastreaza!
http://www.tenismasa.ro/web_continut/poze/medii/donic-waldner-dotec-carbon-18-1.jpg
Cu respect domnule Laky, dar comparatia nu e potrivita. Atat timp cat fh se foloseste tot ca si fh, nu va va incomoda deloc acel unghi din capatul manerului. Diferenta este daca intorci paleta, si folosesti BH pe post de FH. Atunci da, comparatia dumneavoastra se mai potriveste.Poate ii convingeti pe cei de la Donic sa renunte la manerul pentru stangaci, se pare ca manerul dotec a devenit ambidextru!Pentru un stangaci, manerul pe dreapta e ca si cum ai conduce o masina cu volan pe dreapta pe drumurile noastre! E voie si se poate, in schimb nu prea o sa le ai cu viteza si siguranta in trafic!!! Ca la masa...