ÎNCHIS cumpar lemn

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Scor reacție
6
Vârstă
37
Locație
Babadag
Am o fata de la cornilleau target ultim si una rakza 7 soft ,vreau sa le pun pe un lemn butterfly gionis carbon series def .daca are cineva un astfel de lemn de vanzare astept oferte ,astept si o parere din partea dv daca este o alegere buna o astfel de configuratie a paletei.

Gionis e in categoria def dar e un off- spre off...are carbon un feeling super..f bun la atac cu un supercontrol..am avut eu si i l.am dat lui mihai marola din bacau..cred ca vrea sa.l vanda

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk

Lemnul nu am reusit sa il probez bine.E la dej la reparat.Cand o sa vina si o sa il probez mai bine o sa iti spun cum e.E bun pentru iarba ,dar e destul de rapid.

Gionis e in categoria def dar e un off- spre off...are carbon un feeling super..f bun la atac cu un supercontrol..am avut eu si i l.am dat lui mihai marola din bacau..cred ca vrea sa.l vanda

Sunt 3 lemne Gionis: def, all si Off. Nu stiu daca Gionis def poate fi Off sau in nici un caz cu Rakza 7 soft sau Cornilleau bla bla bla....
Scuze pt. interventie!

Sunt 3 lemne Gionis: def, all si Off. Nu stiu daca Gionis def poate fi Off sau in nici un caz cu Rakza 7 soft sau Cornilleau bla bla bla....
Scuze pt. interventie!
Dl george ati dat macar cu gionis def? Eu am avut si va asigur ca este mai tare decat primorac off-! Scrie si pe tabletennisdb...e un lemn tare si rapid..m.a sfatuit nea fane (daca.l stiti )sa pun fete soft pe el ca e foarte bun! Stima

Dl george ati dat macar cu gionis def? Eu am avut si va asigur ca este mai tare decat primorac off-! Scrie si pe tabletennisdb...e un lemn tare si rapid..m.a sfatuit nea fane (daca.l stiti )sa pun fete soft pe el ca e foarte bun! Stima

Salut Edi,
si te cred pe cuvant. Nu am dat decat cu Gionis All si pot sa.ti spun ca are un simt si o precizie deosebite. Eu am spus doar ca sunt 3 lemne Gionis si daca Gionis Def poate fi considerat si Off, atunci Gionis Off cum ar putea fi?? Cele bune!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus