ÎNCHIS Cumpar Nittaku Septear cu tablita neagra

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CornelTT

Active Member
senior
Scor reacție
80
Vârstă
49
Locație
Suceava
Salutare. Husa am cumparat de pe forum (multam Leo :) ). Acum caut sa cumpar un lemn Nittaku Septear cu tablita neagra de preferat cu maner drept, in stare cat mai buna. Discutam cu seriozitate fiecare oferta si ofer un pret bun/corect. Multumesc anticipat.

Ultima editare:
Salutare. Cumpar urgent o fața neagra de forehand grosime min 2.0 mm , dimensiuni compatibile cu lemn 150/157 (Viscaria). Poate fi noua sau second dar in stare foarte buna. Mersi anticipat pt oferte.

am eu baracuda bigslam, o masor daca te intereseaza, stare f buna

Tenergy 05 max, neagra, 154/151 (1 mm mai mica decat viscaria, dar daca se apasa un pic la lipire, acopera f bine) 140 lei. Poze iti pot oferi, daca te intereseaza. Burete impecabil, topsheet 9/10

am eu baracuda bigslam, o masor daca te intereseaza, stare f buna

Salut. Cred ca o Baracuda ar fi fost ideala, o luam imediat... Despre Baracuda Big Slam trebuie sa ma interesez. Parca nu e asa reusita ca Baracuda simpla. ne auzim.

t25fx 150x155 daca te intereseaza o sa fac o poza. starea ete decenta in zona de lovire dar este ciupita in 2-3 locuri pe margine. pret 70 de lei

Tenergy 05 max, neagra, 154/151 (1 mm mai mica decat viscaria, dar daca se apasa un pic la lipire, acopera f bine) 140 lei. Poze iti pot oferi, daca te intereseaza. Burete impecabil, topsheet 9/10

Si o Tenergy 05 este perfecta dar sa fie destul de mare pentru ca si asa e destul de tare, daca o intind nu se mai comporta cum trebuie. Oricum pun in calcul oferta ta chiar daca ramane putin mai mica dupa lipire si intindere usoara. Ne mai auzim.
- - - Actualizat - - -
t25fx 150x155 daca te intereseaza o sa fac o poza. starea ete decenta in zona de lovire dar este ciupita in 2-3 locuri pe margine. pret 70 de lei

Ok, e buna de forehand. Trimiteti va rog cateva poze cat mai clare. Multumesc.

Am atasat 2 fotografii, facute in graba, fata arata mai bine in realitate decat in foto!

Daca sunteti hotarat, mai negociem... ;)

Ok. S-a notat :)

Daca are cineva as fi interesat chiar de o pereche de genul 05/64 max, 05/05 max, 05/05fx max, baracuda 2,0 mm, genius 2.0 mm, Acuda S2 2.0 mm, cu conditia sa aiba dimensiuni apropiate de 150/157. Chiar m-ar interesa mult si Joola Rhyzm... Sunt deschis la oferte. Multumesc.

O ultima adaugare: fata a fost dupa un jonier h (153/150), dar cu aprox 1mm mai mare. Eu am curatat-o de lipici, este f posibil sa mai fi intrat un pic la apa. In caz ca oferta mea este "atragatoare" am sa o masor diseara la rece, sa vad cata are!

Baracuda neagra 150-156

80ron!
Sau peste 40 de fete second ,,,cam la fel!,,,

O ultima adaugare: fata a fost dupa un jonier h (153/150), dar cu aprox 1mm mai mare. Eu am curatat-o de lipici, este f posibil sa mai fi intrat un pic la apa. In caz ca oferta mea este "atragatoare" am sa o masor diseara la rece, sa vad cata are!

Sigur. Da-mi te rog dimensiunile actuale, la rece. Mersi

Baracuda neagra 150-156

80ron!
Sau peste 40 de fete second ,,,cam la fel!,,,

Aveti MP.
- - - Actualizat - - -

Fatza rosie arata foarte bine ... dar ciupitura e destul de mare si pozitionata prost, pe suprafata de contact cu mingrea. Nu stiu... Cat ati vrea pe pereche? (asta numai dupa ce masurati si fața neagra si imi dati dimensiuni actuale)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus