Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Si am analizat foarte bn mi s-a parut a fi g2 desi cele 2 lemne seamana destul de mult!sursa cea mai buna este aici: http://www.eacheng.net/index.php?act=detail&ID=1990
Dar vedeti ca Ma Long joaca cu PG7![]()
Din afara pareri despre g7 si nu am gasit nimic e prea nou!e posibil ca ma long sa aiba contract cu cei de la dhs!e posibil sa fie doar o strategie de marketing!daca stam sa ne gandim ca ma long în ultima perioada a jucat numai cu lemne butterfly-spiritul de exemplu,sa renunte la el pentru un lemn foarte ieftin!vor fi cred eu destui dornici sa probeze acest lemn!...poate era suficient sa comanzi doar manerul....si-l puneai pe alt lemn...asa, sa fie ca a lui Ma Long...
...bineinteles...strategie perfecta de marketing (tipic chinezesc) unde Ma Long + lemn nou + pret ff accesibil = venituri consistente...Din afara pareri despre g7 si nu am gasit nimic e prea nou!e posibil ca ma long sa aiba contract cu cei de la dhs!e posibil sa fie doar o strategie de marketing!daca stam sa ne gandim ca ma long în ultima perioada a jucat numai cu lemne butterfly-spiritul de exemplu,sa renunte la el pentru un lemn foarte ieftin!vor fi cred eu destui dornici sa probeze acest lemn!