Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
- Sa faci un turneu "B" atat de aproape de Regionalele "A+" reprezinta un mare "Hazard"... :think: :shock:
- Sa participe un numar asa de mare de jucatori cu valori impresionante in Amatur si de la distante apreciabile poate reprezenta un "Noroc" :surprised:
- Dar sa faci turneul "B" inaintea Regionalelor "A+", - sa participe un numar mare si valorosi de jucatori si sa faci ca organizator sa functioneze totul ok inseamna sa "ai cu ce" sa "ai cu cine", sa fii priceput - recunoscut si sa ai prietenii tot timpul aproape...
- ... iar astea toate la un loc fac sa nu se mai cheme nici "Hazard" nici "Noroc" ci un "Mare Succes"... WOW...SUPER OK
- FELICITARI CASTIGATORILOR SI TUTUROR PARTICIPANTILOR
- Cu totii ati castigat ceva la acest turneu... unii Locul 1-2-3, altii s-au descurcat bine in Gr Inferioara - altii chiar si in Gr Sup, altii au "vaslit" apreciabil si in eliminatorii, important a fost si pentru cei care si-au facut mana pentru Regionalele"A+", si cel mai important este ca toti s-au putut bucura de tot ce poate oferi un "Turneu SPECIAL"
- Pentru rezultatele din acest turneu dar si pentru felul lor deosebit de a fi ii felicit in mod special, - sincer si cu mult drag "Oriunde s'ar afla" pe: - Enciu Alexandru, - Neagu Mircea, - Dan Tigau, - Vlase Gheorghe, - Dumitrescu Cornel, - Sarbu Dan, -Dospinescu George, - Marian Bogdan, - Dena Corneliu, - Bivolaru Marius, -Sursilov Constantin si le doresc " Tot Binele din Lume"
- La Regionalele "A+" - sa ne vedem sanatosi si plini de chef de joaca pentru a incinge mesele fiecare in zona lui... SUCCES MAXIM TUTUROR
Atmosfera magnifica la aceasta reuniune familial-sportiva. In doua cuvinte : '' Raiul pe pamant !'' : Ospitalitate ( Palincute la discretie, fripturici, mititei,etc.), organizare impecabila, zambete, premii-surpriza, ce mai: Oameni fericiti ! Multumiri cu inima, Iancule Maria-ta !
As fi venit si eu dar "tara" m-a vrut in alta parte, sunt convins c-a fost un turneu extraordinar cum numai George in Ploiești si Adi Lazaroiu/nea Darmaz in Targoviște stiu s-o faca !
As fi venit si eu dar "tara" m-a vrut in alta parte, sunt convins c-a fost un turneu extraordinar cum numai George in Ploiești si Adi Lazaroiu/nea Darmaz in Targoviște stiu s-o faca !