AmaTur: Turneu B "Cupa 23 August", Ploiești - 26.08.2017

Atmosfera placuta, meciuri desfasurate intr-un desavarsit spirit fair-play, prieteni, gratar... Revin cu placere la Ploiești.

Felicitari organizatorilor!

- Sa faci un turneu "B" atat de aproape de Regionalele "A+" reprezinta un mare "Hazard"... :think: :shock:

- Sa participe un numar asa de mare de jucatori cu valori impresionante in Amatur si de la distante apreciabile poate reprezenta un "Noroc" 😁 :surprised:

- Dar sa faci turneul "B" inaintea Regionalelor "A+", - sa participe un numar mare si valorosi de jucatori si sa faci ca organizator sa functioneze totul ok inseamna sa "ai cu ce" sa "ai cu cine", sa fii priceput - recunoscut si sa ai prietenii tot timpul aproape...

- ... iar astea toate la un loc fac sa nu se mai cheme nici "Hazard" nici "Noroc" ci un "Mare Succes"... WOW...SUPER OK 👏 👍 👏

- FELICITARI CASTIGATORILOR SI TUTUROR PARTICIPANTILOR
- Cu totii ati castigat ceva la acest turneu... unii Locul 1-2-3, altii s-au descurcat bine in Gr Inferioara - altii chiar si in Gr Sup, altii au "vaslit" apreciabil si in eliminatorii, important a fost si pentru cei care si-au facut mana pentru Regionalele"A+", si cel mai important este ca toti s-au putut bucura de tot ce poate oferi un "Turneu SPECIAL" 👏 👍 👏

- Pentru rezultatele din acest turneu dar si pentru felul lor deosebit de a fi ii felicit in mod special, - sincer si cu mult drag "Oriunde s'ar afla" pe: - Enciu Alexandru, - Neagu Mircea, - Dan Tigau, - Vlase Gheorghe, - Dumitrescu Cornel, - Sarbu Dan, -Dospinescu George, - Marian Bogdan, - Dena Corneliu, - Bivolaru Marius, -Sursilov Constantin si le doresc " Tot Binele din Lume" 👏 👍 👏

- La Regionalele "A+" - sa ne vedem sanatosi si plini de chef de joaca pentru a incinge mesele fiecare in zona lui... SUCCES MAXIM TUTUROR

Atmosfera magnifica la aceasta reuniune familial-sportiva. In doua cuvinte : '' Raiul pe pamant !'' : Ospitalitate ( Palincute la discretie, fripturici, mititei,etc.), organizare impecabila, zambete, premii-surpriza, ce mai: Oameni fericiti ! Multumiri cu inima, Iancule Maria-ta !:p

As fi venit si eu dar "tara" m-a vrut in alta parte, sunt convins c-a fost un turneu extraordinar cum numai George in Ploiești si Adi Lazaroiu/nea Darmaz in Targoviște stiu s-o faca !

As fi venit si eu dar "tara" m-a vrut in alta parte, sunt convins c-a fost un turneu extraordinar cum numai George in Ploiești si Adi Lazaroiu/nea Darmaz in Targoviște stiu s-o faca !

Ti-au dat si tie pe acolo vreo gogoasa ceva ca sa merite osteneala?

Da, Marian, locul 1 si 2 AmaTur de la 1 septembrie in meci direct (finala turneului B -Cupa 23 August) la INDOOR TABLE TENNIS PLOIESTI !!!

Ultima editare:
Da, Marian, locul 1 si 2 AmaTur de la 1 septembrie in meci direct (finala turneului B -Cupa 23 August) la INDOOR TABLE TENNIS PLOIESTI !!!

Nici nu puteau lipsi de la acest turneu organizat impecabil. Felicitari si totodata multumiri lui ,Nenea Iancu' pentru efortul depus!

Back
Sus