AmaTur: Turneu B "Cupa Aegyssus", Tulcea - 30.09.2018

Clasament ALL

1.
Neculai Alexandru - Tulcea.jpg
Neculai Alexandru - Tulcea
2.
Gherasim Iulian - Tulcea.jpg
Gherasim Iulian - Tulcea
3 -- 4
Manea Mihaita - Tulcea.jpg
Manea Mihaita - Tulcea
Evtei Vasile - Tulcea.jpg
Evtei Vasile - Tulcea
5 -- 8
Trocaru Remus - Tulcea
Ivan Adrian - Tulcea
Taranu Nicusor - Tulcea
Istrate Cristian - București
9 -- 12 0v gr.sup.
Peiu Cosmin - Babadag
Toader Nicolae - Tulcea
Carata Catalin - Tulcea
Pancrat Cristian - Tulcea
13 -- 14 2v gr.inf.
Samoila Ion - Babadag
Petcu Liviu - Tulcea
15 -- 16 1v gr.inf.
Zbant Mihai - Tulcea
Bozuc Paul - Tulcea
17 -- 18 0v gr.inf.
Abdula Fatih - Constanța
Rausche Valentin - Tulcea

Salutare tuturor, m-am simtit excelent la Tulcea in sala Iberom in compania unor baieti grozavi si jucatori foarte buni, dar acesta deplasare nu se putea produce fara ajutorul minunat al lui Iulian Gherasim (si nasului lui cu masina) care m-a gazduit acasa la el sambata noapte. Un gest extraordinar pe care nu-l pot uita, un adevarat prieten, multumesc Iulian multumesc familiei Gherasim. Astept si alte turnee de acest gen ! La revedere Tulcea...bun gasit Botoșani...

Salutare tuturor, m-am simtit excelent la Tulcea in sala Iberom in compania unor baieti grozavi si jucatori foarte buni, dar acesta deplasare nu se putea produce fara ajutorul minunat al lui Iulian Gherasim (si nasului lui cu masina) care m-a gazduit acasa la el sambata noapte. Un gest extraordinar pe care nu-l pot uita, un adevarat prieten, multumesc Iulian multumesc familiei Gherasim. Astept si alte turnee de acest gen ! La revedere Tulcea...bun gasit Botoșani...

Mulțumim Cristi pentru vorbele frumoase și mai ales pentru ca ne-ai onorat cu prezenta. Te așteptăm oricând cu mare drag.

P.S. Ți-am spus ca nu este ușor la B-urile de la Tulcea :)

Back
Sus