AmaTur: Turneu A "Cupa B.I.R.R.A." – Arad 24 mai 2025

Nu este in regula. Am vorbit in cadrul echipei. Te rugam sa rectifici "filmul" turneului si sa faci modificarile de rigoare, conform regulamentului.

7.3.1. În cazul în care un jucător renunță la participare în grupa inferioară fără a juca toate meciurile, la calculul clasamentului grupei i se anulează toate rezultatele din grupă.​

Asa am facut la calculul clasamentului grupei nu am tinut cont de rezultatele celor retrasi in timpul grupelor.

Stii bine ce trebuie facut. Poti sa nu te mai contrazici si sa demonstrezi tu nu stiu ce?! Eu am incheiat. Fa ce vrei.

Din pacate nu imi este clar , sa inteleg ca vrei sa sterg toate rezultale celor care s-au retras ?

Domnule Fekete în clasamentul categoriei Hobby jucătorul Pop Ciprian figurează cu o victorie în grupele inferioare.Care parte din " i se anulează toate rezultatele" nu o înțelegeți?
Dacă nu ne credeți pe curând va invit sa parcurgeți alte topicuri ale altor turnee Amatur sa vedeți cum se procedează în aceste cazuri.

Partea din regulament "7.3.1. În cazul în care un jucător renunță la participare în grupa inferioară fără a juca toate meciurile, la calculul clasamentului grupei i se anulează toate rezultatele din grupă.​"

Prin urmare, fara rea intentie , eu am inteles ca doar pentru calcularea clasamentului grupei i se anuleaza rezultatele, adica se face clasamentul grupei fara rezultatele lui dar rezultatele lui (asa a ramas si cand am discutat cu Florin Apian) raman ca ii munca lui ,timpul lui si a platit si o taxa pentru ele.

Ok, am inteles ca interpretarea mea nu coincide cu cea a echipei si voi reface.Poate pe viitor se va tine cont si de observatia mea.

Multumesc de intelegere.​

Am facut modificarile in "filmul" turneului ca sa fie conform cerintelor echipei Amatur.

Am facut modificarile in "filmul" turneului ca sa fie conform cerintelor echipei Amatur.

Pitzi, mi se pare mie sau ceva e " putred in America" (a se intelege in regulamentul amatur). Adevarul ca fara a sti cum e exact regulamentul, pare logic sa fie cum ai zis tu. Adica daca cineva din grupe inferioare, din diferite motive, trebuie sa plece ca asta e situatia ( la turneele nostre de casa Foresta, se intampla foarte des, ca fiind de la 7 seara de multe ori sunt jucatori care pleaca dupa inferioare ca intervine una alta), normal ar fi sa nu i se considere rezultate in stabilirea grupei (adica el se califica si e plecat ceea ce e ilogic) dar in clasamentul final nu inteleg pe cine naiba deranjeaza daca apare acolo cu 1,2,3 sau chiar 5 victorii in inferioare daca ii bate pe toti, si tra sa plece dupa ce io batut. Asa e la turneele noastre, asa pare logic cel pentru mine, nu inteleg de ce pentru altii nu e logic, dar no, asa e in democratie. Cel putin dupa ultimele alegeri nu mai bag mana in foc ca ce e logic pentru mine e si pentru altii aia e clar.

La anu' Amaturul face 20 de ani. In fiecare an s-a incercat imbunatatirea regulamentului conform experientei anterioare. Cand ceva e "putred", se da deoparte si se inlocuieste cu ceva roditor. Doar un exemplu dau de ce nu ar fi "logica" introducerea in clasament a celor care nu-si termina inferioarele. Nu te-ai mai obosi sa stai capra ca sa pici categoria. Te-ai inscrie, ai juca un meci si tocmai ai primi un telefon si ar trebui sa pleci. Ce sa vezi, apari in clasament si iei foarte putine puncte fara complicatii. Mai sunt si altele... dar ma opresc aici. Un weekend plin de logica si fara putreziciuini.

La anu' Amaturul face 20 de ani. In fiecare an s-a incercat imbunatatirea regulamentului conform experientei anterioare. Cand ceva e "putred", se da deoparte si se inlocuieste cu ceva roditor. Doar un exemplu dau de ce nu ar fi "logica" introducerea in clasament a celor care nu-si termina inferioarele. Nu te-ai mai obosi sa stai capra ca sa pici categoria. Te-ai inscrie, ai juca un meci si tocmai ai primi un telefon si ar trebui sa pleci. Ce sa vezi, apari in clasament si iei foarte putine puncte fara complicatii. Mai sunt si altele... dar ma opresc aici. Un weekend plin de logica si fara putreziciuini.

Chestia asta nu tine, cine vrea sa stea, evident ca face ca si pana acu, adica joaca meciurile si castiga cate trebuie si sta la categorie, discutam strict de cazuri de forta majora. Poate nu stii dar tot la academia Dodean la un turneu anterior, Cristanus a fost sunat ca trebuie sa mearga la ceva interventie, noroc ca sa contramandat si a revenit dupa cam o ora si o continuat turneul. Acesta e un caz de forta majora (el a revenit, dar nu e sigur ca toti pot), nu gainariile de care amintesti tu

Nu ai cum sa faci diferenta dintre gainarie si forta majora. Iar din exemplul dat, nu cred ca-i convenea nici lui Cristanus sa ia vreo 40 de puncte sa-i strice toata grila un caz de forta majora. Mai sunt si altele. Dar nu e cazul si locul. E parerea ta, crezi ce doresti. Eu am incheiat discutia.

7.3.2. În cazul în care un jucător calificat în grupele superioare nu participă la această fază sau se retrage înainte de a juca toate meciurile, i se anulează toate victoriile din grupa superioară și va fi punctat cu zero victorii în grupa superioară.

Este o iluzie sa crezi ca anuland rezultatele unuia care pleaca in timpul desfasurarii grupei inferioare impiedica gainaria avand in vedere ca se poate retrage fara probleme dupa ce termina grupa inferioara .

Back
Sus