Salutare tuturor, prins cu lucruri importante la inceput de saptamana n-am avut timp sa va felicit pentru organizarea acestui turneu. A fost o mobilizare generala ca acest turneu sa se produca (dupa 5 ani am inteles) in conditii excelente. Ca si in alte parti calitatea unui turneu o fac oamenii, iar voi ati reusit sa ne bucurati prin amabilitate si darnicie, iar acest lucru tine de organizarea foarte buna. De la femeia de serviciu (apropo cu tot respectul pentru alte locatii toaletele de aici au fost singurele unde de DIMINEATA si pana SEARA mirosul specific a disparut cu desavarsire iar acest lucru e un mare mare +) si pana la organizatori fie ei ai turneului vazuti, Nicu, Sorin si Florin sau nevazuti, sponsori si primarie, toti si-au unit eforturile pentru a oferii un turneu greu de uitat, iar pentru acest efort urias, familia Amatur va multumeste. Singurul minus a fost lumina mai slaba, dar hei... acest inconvenient nu e singular ba dimpotriva. Pentru tot si toate ce ati facut pentru noi, eu si colegii si prietenii mei ne scoatem palaria pentru Curtea de Argeș si oamenii minunati de acolo, RESPECT si STIMA.