Zosim1
organizator principal
Mancarea a fost buna(desi nimic nu bate bograciul facut la ceaun), in sala foarte placut(cald), concurs fluid. Daca se poate imbunatati ceva atunci aia e lumina la primele mese si la ultimele mese din sala. Am observat ca erau momente cand nu se intelege mare lucru de la statia de difuzare, iar altele cand aceeasi voce, la aceeasi statie se aude cristal ( cred ca conteaza cat de apropiat sau departat tine Emi microfonul de gura). Multumim organizatorilor si gazdelor, apreciem eforturile dumneavostra! Vom reveni cu placere.
Da .Lumina originala a salii nu a fost folosita deloc,nici un minut, care este compusa din 27 de reflectoare de 400w ca la salile Nastase cu tribune care acopera cei 50 de metri lungime si 30 latime a salii.
De data aceasta s-a folosit doar lumina speciala pt tenis de masa proiectata si executate de firma Elba in valoare de 20000 euro pt competiti internationale, care confera la nivelul meselor 650-800 de lucsi ,dar care acopera doar o suprafata de 40 de m lungime si 20 latime.Dar dupa cum s-a observat la primele mese spatiul de joc a fost peste 15 m si uni dintre participanti l-au micsorat sa nu mai alerge dupa mingi.Am vazut ca Nea Titi s-a desfasurat fara a fii impiedicat de vreun gard,masa de arbitraj sau cos.
Pt competitia de maine ,Cupa Romaniei masuratorile arata ca lumina este la fel de buna ca si lumina de la Europene de anul acesta.
Cat tine de microfon no coment

P.S. Il foloseam(microfonul) pt Nea Titi sa vad daca mai e prin sala.