Cupa de vara ,,VALENTIN DORCA" editia a-4-2014

Pai am demonstrat ca vorbesti aiurea, acum ai demonstrat si singur... Unde scrie ca primesti altceva decat ceea ce ai primit? Zi ms ca ai primit si o cutie de ciocolata... Materialul sportiv s-a dat la fete, la elite s-au dat bani, la locul 1 amatori bani... Pai de unde frate sa se tot ofere? A impartit ce avea de dat cum credea Vali de cuviinta. Acolo am specificat materialul de premiere nu la cine, ce se da... Dar in amatur ca primesti maxim o medalie sau cupa e mai bine? Si platesti si participarea... Nu inteleg de unde atata rautate pt un concurs facut Gratis! Pt toata lumea, in limitele banilor lui Valentin. Din cauza rautatii oamenilor in general (nu vb de tine Dan) in fiecare an au fost probleme. Intelegeti odata pt totdeauna, concursul este gratuit, exista material de premiere, cine vine, este binevenit, cine vine si are nemultumiri sa nu mai vina alta data... Cu asta am incheiat discutia... Imi pare rau ca ati fost nemultumit de ciocolata primita, data viitoare veti primi doar diploma si medalia/cupa... PS: anul acela nici nu am specificat ca se dau bani, asta a fost din ambitia lui Vali... Asta e, cand esti bun esti luat de prost

- - - Actualizat - - -

Inca o chestie, la materiale interzise nu are nimeni nimic cu nea Aurel. Toti suntem prieteni. Au fost certuri pe tema asta si ca sa impace si capra si varza se va juca totul ca la carte... Inscrierea obligatorie pana la ora respectiva si echipament regulamentar

echipament sportiv adica slip de baie:)

- - - Actualizat - - -

Ma nu sint rautacios chiar mi-ai placut atunci ca om dar de ce scri aiurea de mine daca am dreptate;)

- - - Actualizat - - -

Chiar am apreciat turneele lui Vali dar nu este frumos sa se faca diferenta intre necunoscuti si nume cunoscute in tenisul de masa de la noi.
Chiar nu ma intereseaza ca se ia taxa sau nu costul participari cred ca nu conteaza ca este 20 sau 30 de lei costurile personale ca sa ajungi la un turneu
sint mai mari pentru un participant asa ca respectati si ceilalti participanti care nu sint cunoscuti dar vin ca umpluturi(sau figuranti) la piesa dumneavoastra de teatru:thumbdown:

BAAAAA.....da,nu lasi copiii astia in pace,ca fac ceva frumos?!?!?Ti-e ciuda ca n-ai cum sa faci si tu la Deta?!?!?Baga mina in buzunar sirbule.......in loc sa fii mindru de banatenii tai,tu......o aburesti cu ei:))))))

Cupa de vara ,,VALENTIN DORCA" editia a-4-2014

Ok, m-ai lamurit :)) ... Vb la un prieten ''nu mai veni data viitoare ca tot la fel o sa dorm la noapte'' :))

- - - Actualizat - - -

http://ziuadevest.ro/sport/36120-cupa-de-iarn-valentin-dorca-i-a-desemnat-laureaii.html

- - - Actualizat - - -

Ca sa vezi ca am dreptate ca Vali a luat locul 2 si deci castiga atunci 100 lei pe care i-a dat altcuiva

- - - Actualizat - - -

Si inca o chestie... Vali nu a pierdut niciodata contra Alex Ignat in turneu/concurs

end of story
Vreau sa va spun parerea mea Dl Dantim,datorita oamenilor ca Dvs tara asta se duce pe apa sambetei,oameni ca Dvs care vb mult si imprastie noroi peste tot ce a mai ramas frumos,mai bine ati incerca sa organizati Dvs ceva frumos,e usor sa arunc cu noroi,imi pare rau pt ceilalti de pe forum care au trebuit sa va vada adevarata valoare,va doresc numai bine,si sper s fiti multumiti cu turneele jucate in alta parte,la Lugoj aveti ban 1 an de zile,din pacate nu va mai puteti inscrie,pe motiv ca nu redpectati organizarea,si aici ma refer de la mine si pana la primaria municipiului Lugoj care mereu m-a ajutat sa organizez aceste cupe,fiind un turneu privat imi asum raspunderea pt aceasta decizie.
Cu stima si respect:Valentin Dorca

Din Resita se inscriu
SORESCU DEIAN
PARVU NICOLAE
FRANT NICUSOR

Buna ziua Dl Parfenie,toata lume e inscrisa,ne vedem duminica la cupa
Cu respect:Valentin Dorca

Domnule Vali, daca tot sunt 10 mese, se va juca in grupe de 6-7 din care se califica 4 sau se merge pe vechiul sistem cu grupe de 5 din care se califica 2. Cred ca ar fi grozav daca ati face grupe de 6-7 din care sa se califice 4. O seara buna.

Buna seara
Se va merge pe acelasi sistem,ca intodeauna 4,5 in grupa,se califica 2,pe acelasi sistem cum am jucat acum nici o saptamana la Open-ul Bulgariei
Acest sistem e folosit peste tot.

- - - Actualizat - - -

Stiri de ultima ora:
Am reintrodus categoria de copii :-) Va astept cu draga:-) sper ca e fericit Dl Gavrilovici :-)
Mai am si alte surprize ft frumoase :-) dupa cum stiti la Lugoj vorba e vorba.

- - - Actualizat - - -

Stiri de ultima ora:
Am reintrodus categoria de copii :-) Va astept cu draga:-) sper ca e fericit Dl Gavrilovici :-)

- - - Actualizat - - -

Pt cei care vor sa participe,nu uitati de inscriere.
Inscrierea se atat pe site cat si pe facebook,email ori sms.

Buna seara, din Pitești se înscriu:
Dinicescu Ion-la amatori,65 ani
Petrescu Liviu-la elite, 53 ani

Vali

Felicitari pt. initiativa si continuitate!!!
Ignora carcotasii si "vecinii caprei vecinului" si ei sunt fii Domnului si trebuie sa-si faca treaba...in felul lor, pe aici...
Atata timp cat organizezi si sponsorizezi cu resursele tale acest turneu(si an de an ) ai aprecierea majoritatii covarsitoare .Micile scapari si daca ar fi !!!,in aceste conditii sunt de ignorat in fata realitatii .
Felicitarii inca o data si la cat mai multe turnee organizate!

Stai putin...vin si eu duminica-------------------Dorin Ciucioiu-la Elite.

Salut Dorin,multumesc frumos! i-am ignorat deja :-)
Te-am inscris deja :-) ne vedem duminica la cupa ;-)
Ps:La elite va venii un jucator de superliga :-) ramane secret,nu spun cine,a mai fost el la cupa :-)

- - - Actualizat - - -

Buna seara
Se va merge pe acelasi sistem,ca intodeauna 4,5 in grupa,se califica 2,pe acelasi sistem cum am jucat acum nici o saptamana la Open-ul Bulgariei
Acest sistem e folosit peste tot.

- - - Actualizat - - -

Stiri de ultima ora:

- - - Actualizat - - -

Stiri de ultima ora:

- - - Actualizat - - -

Pt cei care vor sa participe,nu uitati de inscriere.
Inscrierea se atat pe site cat si pe facebook,email ori sms.

- - - Actualizat - - -

Buna seara tuturor.
In momentul de fata nr participantiilor inscrisi a depasit cifra de 60,lista inca este deschisa,nu uitati sa va inscrieti atat pe e-mail cat si pe nr de telefon.
Termenul limita fiind de sambata ora 23:00
Dar mai e o sansa chiar si duminica nu mai tarziu de ora 8:30
Confirmarea participarii se face pana la ora 9:00
La ora 9:30 incepem.
Cine nu s-a inscris pana atunci,nu o va mai putea face.
Nota:Daca aveti o problema,intarziati trafic etc,folositi cu incredere nr de telefon si anuntati problema si ca intarziati.
O seara buna

- - - Actualizat - - -

Buna seara :-) am o noua stire
Nu va fi doar un jucator de superliga,ci vor fi 2 :-) maine veti afla numele lor :-)
Noapte buna tuturor :-)
Ps:Sunt nume grele din Romania :-)

Ne bucuram ca a-ti reintrodus grupa de copii... In Banat este SINGURUL!!! turneu care isi mai aminteste ca exista si copii. Foarte trist, insa nu mai putin adevarat. Se pare ca se v-a juca impreuna, fete si baieti, panala varsta de 14 ani ? Toata stima, domnule Vali si mult succes.

Multumesc.
Domnul Gavrilovici nu veniti la concurs? pana acum nu v-ati inscris
Nota:Cine doreste sa se inscrie sa o faca pana astazi ora 23:00
Maine se va face confirmarea pana la pana la ora 9

Invitati speciali:
Cazacu Alexandru si Petrescu Alexandru :-) care vor juca la categoria Elite.
Ei fiind si capii de serie 1 Cazacu,respectiv Petrescu 2
Ne vedem maine.
Nu uitati de inscriere,sa nu avem maine discutii ca nu joaca.
Cine nu s-a inscris pana la ora 23 nu o va mai putea face.

- - - Actualizat - - -

Nr de participanti inscrisi a depasit pragul de 70 :-)

- - - Actualizat - - -

Buna ziua tuturor.
Ca si la editiile precedente,cupa de vara a fost un real succes.
In urma meciurilor,s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Clasamentul final:
Elite:
1.Alexandru Cazacu-București
2.Alexandru Petrescu-Pitești
3.Valentin Dorca-Lugoj(Arhus,Danemarca)
4.Petrescu Liviu-Pitești

Amatori:
1.Popa Bogdan-Timișoara
2.Marta Marcel-Timișoara
3.Manea Adrian-Timișoara
4.Balint Andreea-Timișoara
Fete:
1.Tepelea Ioana-București
2.Purendea Olimpia-București
3.Constantin Gabi-București
4.Manolachr Geta-Lupeni

Copii:
1.Girlea Maria-București
2.Sorescu Denisa-Resita
3.Girlea Mihai-București
4.Socaci Valentin-Lugoj
Nr total de participanti:73
Le multumesc tuturor celor prezenti cat si celor care m-au ajutat pt a realiza aceasta cupa.
Va astept cu drag la urmatoarea cupa:

Back
Sus