Pai am demonstrat ca vorbesti aiurea, acum ai demonstrat si singur... Unde scrie ca primesti altceva decat ceea ce ai primit? Zi ms ca ai primit si o cutie de ciocolata... Materialul sportiv s-a dat la fete, la elite s-au dat bani, la locul 1 amatori bani... Pai de unde frate sa se tot ofere? A impartit ce avea de dat cum credea Vali de cuviinta. Acolo am specificat materialul de premiere nu la cine, ce se da... Dar in amatur ca primesti maxim o medalie sau cupa e mai bine? Si platesti si participarea... Nu inteleg de unde atata rautate pt un concurs facut Gratis! Pt toata lumea, in limitele banilor lui Valentin. Din cauza rautatii oamenilor in general (nu vb de tine Dan) in fiecare an au fost probleme. Intelegeti odata pt totdeauna, concursul este gratuit, exista material de premiere, cine vine, este binevenit, cine vine si are nemultumiri sa nu mai vina alta data... Cu asta am incheiat discutia... Imi pare rau ca ati fost nemultumit de ciocolata primita, data viitoare veti primi doar diploma si medalia/cupa... PS: anul acela nici nu am specificat ca se dau bani, asta a fost din ambitia lui Vali... Asta e, cand esti bun esti luat de prost
- - - Actualizat - - -
Inca o chestie, la materiale interzise nu are nimeni nimic cu nea Aurel. Toti suntem prieteni. Au fost certuri pe tema asta si ca sa impace si capra si varza se va juca totul ca la carte... Inscrierea obligatorie pana la ora respectiva si echipament regulamentar
- - - Actualizat - - -
Inca o chestie, la materiale interzise nu are nimeni nimic cu nea Aurel. Toti suntem prieteni. Au fost certuri pe tema asta si ca sa impace si capra si varza se va juca totul ca la carte... Inscrierea obligatorie pana la ora respectiva si echipament regulamentar