AmaTur: Turneu A "Cupa Ditroit", Lăzarea (HR) - 20.11.2021

Domnule Heja, va rugam sa ne explicati urmatoarele aspecte:
1. In anuntul turneului sunt 18 locuri la elite, desi a fost lista de asteptare, observam ca a existat si al 19-lea participant, mai exact Durdun.
2. Grupele de 7 sunt interzise de regulament.
3. Durdun a intrat cu mp zero, pe ultima pozitie, desi are mp 48.79, si astel, ati denaturat formarea grupelor.
4. Ca sugestie, cand aveti grupe inferioare de 3, faceti superioare de 4, astfel se evita sa pice primele doua locuri din inferioare si in superioare. Vine Mutrescu din Timișoara, 420 de km x 2 (840 dus-intors) ca sa pice de doua ori cu Durdun. Vi se pare normal?!
Buna seara! Explicatii nu pot sa dau, numai niste raspunsuri. Turneul am inceput cu grupe inferioare de 6.
Durdun m-a intrebat daca poate juca si el. Am intrebat pe toti jucatori daca sunt de acord. Si domnul Mutrescu a fost de acord sa joace in grupa lui.
Grupe superioare erau de 4.
Cand omul pierde un joc cauta pe cineva vinovat. A gasit pe Organizatorul.
Domnul Mutrescu a pierdut un joc cu un jucator mai slab cu 133 de locuri.
Nu Organizatorul era de vina.
​​​​​​Domnul Mutrescu daca avea probleme trebuie sa sesizeze Organizatorul, nu Comitetul Director. Daca era impotriva, nu juca Durdun.
O seara buna.

Scriu Si eu 2 randuri..
M-am inscris cred ca miercuri sau joi. De vineri seara, de pe drum l-am intrebat pe dl. Heja daca am loc sa particip, iar dansul mi-a raspuns ca daca vor fi locuri cu drag ma va baga.
Eu fiind inscris, dar nefigurand pe liste.
Astazi dimineata ajungand odata cu dumnealor, il mai intreb daca am loc si dansul imi zice ca ii intreaba pe baieti.
Atat Csabi Simon cat si altii, dupa discutia cu dl. Heja, spunandu-mi ca bineinteles, cu mare drag, nu e nici o problema.. pot confirma baietii.
In acel moment fiind la magazin ma intreaba dl Heja un numar de la 1-3; un client spunandu-mi numarul 2 pe care l-am si ales, avea sa fie grupa unde jucam, cu Eugen cap de serie.
Ma trecut cu pixul, am jucat, m-am calificat si s-au facut superioare.
Cand am vazut superioarele ca sunt din nou cu Eugen l-am intrebat pe dl. Heja de ce, si ca de ce nu s-au facut 4 grupe a cate 3 si dansul mi-a spus ca doar 3 mese are disponibile pentru Elite (intr-adevar sala era ocupata) si ca asa a picat sarpele, chiar il cred pe cuvant.
Nu stiu daca se poate face ceva, dl Heja chiar a alergat si s-a straduit ca turneul sa mearga fara timpi morti si am vazut sa aiba grija ca participantii sa se simta bine.

Imi pare rau de Eugen ca a avut o zi mai slaba, chiar i-am spus ca nu traverseaza in joc o perioada buna.

Cat despre turneu.. nu a fost gulas.. un pic dezamagit, dar au fost chiftele cu un fel de salata orientala, foarte buna dealtfel, lumina buna, clima buna, un pic probleme cu lipsa mantinelelor dintre mese, dar lumea s-a simtit bine.

Multumesc tuturor pentru aceasta sambata, pentru socializare, pentru jocurile oferite si pentru spiritul care, cu voi, continua sa dainuie in acest circuit!

Sa ne revedem sanatosi!

Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk

Buna seara! Explicatii nu pot sa dau, numai niste raspunsuri. Turneul am inceput cu grupe inferioare de 6.
Durdun m-a intrebat daca poate juca si el. Am intrebat pe toti jucatori daca sunt de acord. Si domnul Mutrescu a fost de acord sa joace in grupa lui.
Grupe superioare erau de 4.
Cand omul pierde un joc cauta pe cineva vinovat. A gasit pe Organizatorul.
Domnul Mutrescu a pierdut un joc cu un jucator mai slab cu 133 de locuri.
Nu Organizatorul era de vina.
​​​​​​Domnul Mutrescu daca avea probleme trebuie sa sesizeze Organizatorul, nu Comitetul Director. Daca era impotriva, nu juca Durdun.
O seara buna.

Probabil este mai usor sa raspundeti decat sa explicati!
Domnul Mutrescu nu a facut nicio sesizare. Mai urmarim si noi, intamplator, ce se intampla pe la turnee.
Dvs. aveti cateva turnee , pretentiile cresc, dar se pare ca nu ati citit regulamentul AmaTur 2021.
Nu aveti dreptul sa faceti grupe de 7, chiar daca participantii din bun simt va da acordul, nici nu au cum sa zica "nu vreau" mai ales ca in speta aveti un participant titrat. Mai mult, nu participantii fac regulile unui turneu!
La toate turneele unde organizatorul a introdus un jucator peste nr. admis, a primit sanctiune cu avertisment, asa ca nu trebuie sa va deranjeze ca cerem o explicatie din care sa inteleaga toata lumea ce s-a intamplat.
Derulati sirul evenimentelor si o sa observati ca aveti mai multe neconcordante. Nu mai faceti la intamplare, cereti sfatul altor persoane cu experienta, aveti nr de telefon al celor ce va pot ajuta (Apian Florin, Kantor Imre , Claudiu Vela sau Gelu Vladoiu).

Felicitari Valentin Toader pentru (inca o) performanta remarcabila obtinuta la Open....care mai "sterge" cat-decat din "contra-performanta" fratelei sau George la acest turneu!?!?.
Salut cu placere si revenirea (cu succes) in circuit a lui Vitan Vasile.....chiar daca valoarea lui il recomanda mai degraba la Elite!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de ping-pong!!!!

Domnule Heja, va rugam sa ne explicati urmatoarele aspecte:
1. In anuntul turneului sunt 18 locuri la elite, desi a fost lista de asteptare, observam ca a existat si al 19-lea participant, mai exact Durdun.
2. Grupele de 7 sunt interzise de regulament.
3. Durdun a intrat cu mp zero, pe ultima pozitie, desi are mp 48.79, si astel, ati denaturat formarea grupelor.
4. Ca sugestie, cand aveti grupe inferioare de 3, faceti superioare de 4, astfel se evita sa pice primele doua locuri din inferioare si in superioare. Vine Mutrescu din Timișoara, 420 de km x 2 (840 dus-intors) ca sa pice de doua ori cu Durdun. Vi se pare normal?!

Ca urmare a neregulilor de mai sus, Domnul Heja primeste avertisment iar la urmatoarele cinci turnee (cu exceptia B si B+) la care este organizator tehnic, trebuie sa ceara supervizarea Comitetului Director pentru desfasurarea turneului.

Un turneu super reusit avand in vedere conditiile momentului, Comăneștiul va respecta si va multumeste!

Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk

Back
Sus