AmaTur: Turneu B Cupa EWE Domnesti – 5/6 Iulie 2025

Am fost uimit azi de lipsa bună de condiții. Lumina calda peste lumina rece..Grupe de 6 participanți și grupe de 4 participanți. Nu joc eu cel mai bine tenis de masa dar am rămas cu un gust amar.Lipsa casa de marcat la bar și la plata participării.Eu personal avem o impresie buna despre acestă sala.Pacat

Cred ca acel bon fiscal v-ar fi permis accesul pe podium! Sunt ferm convins de fapt! Ati solicitat bonul? Sala are trecut in codul CAEN aceasta activitate sa stiti! Dincolo de nemultumiri...cred ca organizatorii merita si ceva felicitari nu doar critici mai ales ca efortul a fost considerabil. Asta ca sa nu mai luam in calcul investitia in sala. Cu lumini calde sau reci...ea exista si gazduieste activitati pt lumea tenisului! Exista loc de progres si vom incerca sa tinem cont de parerile fiecaruia insa doar atunci cand nu sunt vadit tendentioase. Zi buna sa aveti

Cred ca acel bon fiscal v-ar fi permis accesul pe podium! Sunt ferm convins de fapt! Ati solicitat bonul? Sala are trecut in codul CAEN aceasta activitate sa stiti! Dincolo de nemultumiri...cred ca organizatorii merita si ceva felicitari nu doar critici mai ales ca efortul a fost considerabil. Asta ca sa nu mai luam in calcul investitia in sala. Cu lumini calde sau reci...ea exista si gazduieste activitati pt lumea tenisului! Exista loc de progres si vom incerca sa tinem cont de parerile fiecaruia insa doar atunci cand nu sunt vadit tendentioase. Zi buna sa aveti

Vă pot înțelege postarea dar mă intriga faptul că faceți afirmații defăimătoare.Lipsa unui bon fiscal nu înseamnă că joc eu mai bine sau nu Că cineva a făcut o investiție merită felicitat.
Că nu se eliberează bon fiscal pentru lucrurile cumpărate de la bar nu mai este în regulă. Eu cred că va plătiți impozitele la timp la fel și taxele.Restul este poveste.

Cum mai este cu modalitatea de a aduce mâncarea din bucătărie fix pe lângă culoarul cu toalete?

Eronat. Induceti in mod voit in eroare! Bucataria este la jumatatea salii pe partea dreapta iar toaletele sunt in capatul salii langa dus si vestiare. Mancarea se elibereaza sau este ridicata direct din sala de la ghiseu(daca ati observat ca acesta exista). Ne-am bucura sincer ca de acum incolo veti evita aceasta sala care nu se ridica la inaltimea standardelor dumneavoastra. Pt orice se vinde de la bar se bate bon! Ca dumneavoastra nu-l luati..este alta poveste! Si da..ne platim absolut toate taxele catre stat! Seara placuta si sper ca aici sa inchidem discutia. Devine un nonsens

Eronat. Induceti in mod voit in eroare! Bucataria este la jumatatea salii pe partea dreapta iar toaletele sunt in capatul salii langa dus si vestiare. Mancarea se elibereaza sau este ridicata direct din sala de la ghiseu(daca ati observat ca acesta exista). Ne-am bucura sincer ca de acum incolo sa evitati aceasta sala care nu se ridica la inaltimea standardelor dumneavoastra. Pt orice se vinde de la bar se bate bon! Ca dumneavoastra nu-l luati..este alta poveste! Si da..ne platim absolut toate taxele catre stat! Seara placuta si sper ca aici sa inchidem discutia. Devine un nonsens

Cu siguranta voi evita acesta sala.Dar cred ca a fost o intamplare ca la toaleta m-am vazut nevoit sa dau nas in nas cu o doamna care avea in mana o fafurie cu un burger si mergea spre sala.

Salutare,
Ca participant la acest concurs am o nelamurire: cei care nu se prezinta pana la ora anuntata si pana la urma deloc sunt distribuiti in grupe? Astfel incat sa avem grupe de 4 din care se califica mai departe jucatori cu zero victorii, zero seturi, insa din celelalte de 5/6 sportivi 1 sau 2 merg acasa, chiar daca au seturi castigate si chiar victorii?
In regulament nu e stipulat nimic in acest sens, ramane la latitudinea organizatorului tehnic. Personal, eu pun un buffer de 10-20 de minute intre momentul inchiderii inscrierilor si inceputul concursului, pentru a avea timp sa dau de intarziati si sa refac grupele daca e cazul. Dar sunt organizatori care nu ii elimina pe cei absenti din grupe. E rar si trist in acelasi timp cand dintr-o grupa de 6 lipsesc 2, dar se mai intampla, intr-adevar. In septembrie-octombrie puteti propune acest aspect pentru a fi adaugat in regulamentul pentru anul viitor. Mai mult nu stiu daca puteti face. Zi frumoasa!

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

In regulament nu e stipulat nimic in acest sens, ramane la latitudinea organizatorului tehnic. Personal, eu pun un buffer de 10-20 de minute intre momentul inchiderii inscrierilor si inceputul concursului, pentru a avea timp sa dau de intarziati si sa refac grupele daca e cazul. Dar sunt organizatori care nu ii elimina pe cei absenti din grupe. E rar si trist in acelasi timp cand dintr-o grupa de 6 lipsesc 2, dar se mai intampla, intr-adevar. In septembrie-octombrie puteti propune acest aspect pentru a fi adaugat in regulamentul pentru anul viitor. Mai mult nu stiu daca puteti face. Zi frumoasa!

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Am mai spus eu speta asta si pass...
Ce ar tb sa scrie in regulament?
Ca se fac listele de seara si le.este lene sa schimbe dimineata?
Este impkcit sa nu dai drumul.la.concurs daca nu sunt cei din liste prezenti.
EA ar tb sa dea penalizari la.OT, apoi suspendare daca se mai greseste.
Si nu este o greseala, este lene !
Mai bine intarzii ora de incepere si refac grupele corect. Sau nu iei in seama pe cei ce spun ca intarzie si apoi te trezesti ca nu vin.
Nu esti in sala la.ora stabilita, te scot.din grupe.

Ca sa se aplice tb penalizari la.OT

Am mai spus eu speta asta si pass...
Ce ar tb sa scrie in regulament?
Ca se fac listele de seara si le.este lene sa schimbe dimineata?
Este impkcit sa nu dai drumul.la.concurs daca nu sunt cei din liste prezenti.
EA ar tb sa dea penalizari la.OT, apoi suspendare daca se mai greseste.
Si nu este o greseala, este lene !
Mai bine intarzii ora de incepere si refac grupele corect. Sau nu iei in seama pe cei ce spun ca intarzie si apoi te trezesti ca nu vin.
Nu esti in sala la.ora stabilita, te scot.din grupe.

Ca sa se aplice tb penalizari la.OT

Nu stiu sa zic acum ce ar trebui sa zica sau cum ar trebui sa sune articolul de regulament. Personal, nu mi se pare implicit sa refaci grupele, de mult timp se presupune ca daca un jucator nu are rezultatele trecute, e N, daca nu e trecut de OT altceva. EA poate discuta si revizui aspectul acesta.

Nu ma pronunt legat de cauze, poate e lene, poate sunt alte cauze, eu stiu, faptul ca tre sa organizezi si alte aspecte din concurs. Fiecare face deocamdata cum stie.

Zi frumoasa!

Nu este asa, fiecare tb sa faca CE TREBUIE SI CE ESTE CORECT !Cum stim facem acasa, aici este un regulament si favorizezi pe altii.
Eu ma chinui sa ma calific in grupa de 6 si alta grupa are liosa 2 si se califica toti.
Erau prezenti la inscriere? Nu.
Atunci tu ca OT de ce ii lasi in grupa?
Atunci nu mai da nici penalizari celor ce se retrag in ultima clipa, daca altii nu.sunt la sala da sunt in grupe.
Ai timp dimineata sa refaci grupele !

Back
Sus