Cupa " FIE - Sport in Iași " la tenis de masa , 30.05.2015

Felicitari organizatorilor,d-na antrenoare Nicoleta Spiridon si domnului Bogdan Axinte pentru organizarea ireprosabila a turneului "Cupa FIE"! Felicitari si Primariei Iași pentru implicare!Felicitari castigatorilor de la amatori, respectiv open, doi tineri talentati, Giovani Ipate si Acatrinei Daniel si antrenorului lor,Gigi Ciobotaru! Felicitari si invinsilor din finale,Daniel Parascuta si Alexandru Anghel fara de care nu ar fi putut exista,ei, campionii!Felicitari domnului Gabriel Iacob pentru locul trei de la amatori! Iata ca a venit si rasplata muncii elevului antrenat de Bogdan Axinte!Felicitari Alex Stefan, Catalin Sumanaru si Vlad Tipu, trei pusti cu multe posibilitati pe care ii asteptam sa confirme si la viitoarele concursuri!Felicitari, bineinteles, si tuturor participantilor care si-au aparat cu fair-play sansele si care au contribuit la realizarea unui frumos concurs de tenis de masă!La cat mai multe, aici, la Iași!

Bre ,a fost un concurs frumos!Dar vreau sa scot in evidenta doua aspecte ,la prima vedere ciudate ,dar asta-i treaba!In grupe l-am batut pe Daniel Acatrinei cu 3-1 ,el a venit pe locul 1 ,iar eu pe 4!In superioare l-am batut pe Fl.Gherasim ,la 2-2 la seturi si 10-3 pentru el!Am facut 12-10!dupa un topspin cu reverul ,aiurea ! Mai mult ,am pierdut la jucatori pe care-i aliniez ,da nu mai merge cum mergea -merg spre 56!!Mai mult ,Daniel Acatrinei cred ca va fi mult mai bun in sezonul urmator in Div. fie A sau B-si vin din spate Giovani Ipate si Catalin Sumanaru!Mai spun ca au lipsit jucatori ce poate schimbau ierarhiile-Florin Cretu ,Vlad Ciolan ,Sebastian Vasilache ,Mircea Morariu ,inca vreo cativa!Oricum ,castigatorii merita aplauze ,nu neaparat ca sunt ai mei!!!

Felicitări Bogdane pentru concurs, sperăm să urmeze cât mai multe pe viitor, din ce în ce mai mari și mai valorease. îmi pare rău ca nu am putut participa, nici să dau o m?nă de ajutor, nici ca jucător, problemele de servici m-au trimis în altă parte a țării.
Felicitări dnei Nicoleta pentru eforturile sale, sponsorilor, felicitări tuturor participanților și nu în ultimul rând câștigătorilor.
Și o mențiune specială pentru Gabi, la urcarea pe podium! La mai mare!!!

Back
Sus