AmaTur: Turneu A "Cupa Iernii", Sibiu - 16.12.2017

Premiere Open

Finala Amatori

înscriși - 171
Participanți - 102

Retrasi - 56
Absenți - 9

Ca de obicei o zi de gală a Amatur ului la Sibiu. Felicitări Călin Pavel ! Mai ai un pas.

Din Craiova doresc sa felicit organizatorii acestui concurs pentru conditiile de joc foarte bune pe care le-au asigurat participantilor ,pentru efortul depus in organizarea acestui concurs ,pentru ospitalitatea de care au dat dovada!Va urez SARBATORI FERICITE !

Buna seara draji mei!

Intradevar ,cum spunea dl.Pralea ,o noua gala a tenisului de masa amaturistic s-a incheiat ieri la Sibiu!
Un turneu linistit ,parca prevestind sarbatorile de iarna,in care s-a jucat cu un adevarat fair-play pe intreg parcursul competitiei.
In ciuda faptului ca am avut mai putin participanti la amatori(Si Adonis v-a avea grija pe viitor sa nu se mai intample) restul combatantilor care au onorat turneul au jucat in spiritul amaturistic si s-au bucurat de tenis.Este un turneu care m-a "uns" la suflet prin compartamentul sportiv pe care l-ati avut.
Multumim d-le Pralea ca ne-ati oferit schimbul de date a.i. sa putem face competitia.
Multumim Aria Sport pentru gazduire ,firmei Nanil pentru cafea si sandwisuri si voua draji mei pentru participare.
Felicitari castigatorilor ,onoare invinsilor!

Subsemnatul si Adonis incheiem un an frumos cu reusite depline la toate turneele pe care le-am organizat.Acest lucru nu s-ar fi intamplat fara VOI!
Pentru asta va multumim din suflet si va uram un calduros La multi Ani!

Pana la urmatorul turneu de la Sibiu ,Alex & Adonis va ureaza Sarbatori Fericite!

Cu deosebit respect,

A&A(Sibiu)

A venit si "botezul" Open-ului!(era de asteptat, dupa ultimele "ispravi" de la Amatori!).
A fost dur, plin de "pilde" si "invataminte"(nici ca se putea, altfel, cu 3 "elitisti" in grupa,
carora vreau sa le multumesc, totusi, ca nu s-au intrebuintat, prea tare, cu mine, lasandu-ma
sa sper, prin oferirea cate unui set, de palmares!). Sunt mandru, astfel, ca am incrucisat paletele
cu finalistul, simpaticul Calin Pavel si unul dintre sfertfinalisti, jovialul si, vesnic, pusul pe glume,
Gabi Daneliuc.
Cat despre turneu, in sine, doar cuvinte de lauda! Le merita, cu prisosinta, gazdele Alex si Adonis,
care au gestionat, cu succes, intalnirile programate de cele doua categorii, in conditii optime de
temperatura si lumina. Felicitari primesc, deopotriva, atat invingatorii cat si "victimele" lor, pentru
spectacolul oferit, in arena. Deoarece, nu-i asa?, nu intotdeauna, "the winner takes it all" - ramanem
si noi, cei multi, cu o amintire frumoasa, dintr-un loc placut, unde am vrea sa revenim. Si, pentru asta,
sa ne mentinem, sanatosi, si in 2018, spre a ne bucura de toate binefacerile oferite de minunata indeletnicire,
comuna, tenisul de masa!
La multi ani, tuturor!

Felicitari organizatorilor,in primul rand, cred ca a fost participarea cea mai diversa, din punct de vedere al judetelor , desfasurata la Sibiu, cel putin la turneele din ultimii ani..Meciuri frumoase, atmosfera calda ,prietenesca, ne-am si distrat pe alocuri, indiferent de rezultat..Multumim celor ce au venit de la multi km distanta, ca spectator pot sa-i asigur ca a meritat efortul, ne-au oferit meciuri disputate si fair play desavarsit ! Felicit toti participantii si va doresc sarbatori fericite !

Salutare tuturor, fac un apel la Gabi Danieluc sa ma inscrie si pe mine pentru turneul din Sibiu de pe data de 03 02 2018 stiu ca el e atent la dechiderea topicului turneului, multumesc anticipat. Fac o sugentie organizatorilor pentru viitoarele turnee, foarte multa lume din tara doreste sa participe la acest turneu si nu se poate prinde loc din cauza inscrierilor cu "viteza luminii" probabil unicat in circitul amatur, prin urmare va rog SPLITATI turneele dvs. in doua, sambata, incepatori/avansati si duminica, open/elite, asa veti avea 200 de jucatori la un singur turneu, succes !

Salutare tuturor, fac un apel la Gabi Danieluc sa ma inscrie si pe mine pentru turneul din Sibiu de pe data de 03 02 2018 stiu ca el e atent la dechiderea topicului turneului, multumesc anticipat. Fac o sugentie organizatorilor pentru viitoarele turnee, foarte multa lume din tara doreste sa participe la acest turneu si nu se poate prinde loc din cauza inscrierilor cu "viteza luminii" probabil unicat in circitul amatur, prin urmare va rog SPLITATI turneele dvs. in doua, sambata, incepatori/avansati si duminica, open/elite, asa veti avea 200 de jucatori la un singur turneu, succes !
Aveti mare dreptate,e greu de prins un loc la turnee...Pentru organizatori este o mare satisfactie,secretul este sa poti multimi majoritatea doritorilor...concret,in cazul dvs.eu as oferi un wildcard,sper sa fie posibil,ar fi pacat sa nu se rezolve cumva interesul dvs...succes,daca veti reusi,fac cinste!

Sent from my A5_Ready using Tapatalk

Cristinelu' ... daca platesti bine te vor inscrie lupii la timp

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S7 Edge folosind Tapatalk

Back
Sus