CUPA ,,MEMORIALUL CORNEL MACOVEI" -ed.a-VII-a 24 NOV .2018

GigiC

senior
Scor reacție
61
Vârstă
65
Locație
Iași
Va invit la acesata competitie ,organizata de CSM Iași ,in incinta Grupului de Sali ,str. Theodor Burada in data de sambata 44 nov.2018.
-mese -7-8 buc.Yasaka Progress si Donic Waldner
-mingi -Tibhar 40+ ***
-Sistemul de joc -Grupe de cate 6 sportivi ,apoi turneu eliminatoriu in functie de pozitia finala pe tablou
-Premiere -Cupe ,diplome ,medalii ,surprize...
-Categorii -Avansati si Open,max.48 de jucatori ,cu inscriere direct la sala .
-Orele 9.00 -aprox.17.00.La ora 10.demareaza concursul dupa inscriere si tragere la sorti.
-Taxa -20 lei ,pentru achizitia de materiale
-Se asigura apa minerala,sucuri si cafea
Pentru alte detalii ,ma puteti contacta la tel.0743192192 sau 0735210815
Antrenor GIGI CIOBOTARU
Va astept cu drag!

Va invit la acesata competitie ,organizata de CSM Iași ,in incinta Grupului de Sali ,str. Theodor Burada in data de sambata 44 nov.2018.

Va astept cu drag!

Daca ai reusi sa-l programezi cu o saptaman mai devreme,pe 37.noiembrie,as veni si eu la reuniunea din str Iulian Bularda :)

Vai ,cum am gresit??ESTE VORBA DE 24 NOIEMBRIE ...Mii de scuze...

Nu pot sa nu remarc spiritul de observatie si simtul umorului la Cata _60!!Asta cu str.Iulian Bularda a fost geniala!O sa-i propun barladeanului sa ne livreze numele ,prin vreuna din firmele lui...in caietul de sarcini sa nu ramana strada insarcinata...
Bre ,sa fim si cucoane serioase ...totul este OK ! Daca nu participati ,inseamna ca nu veniti ..

Dicu Vlad si Hariuc Costica la Open si Olteanu Gabriel la avansați - din Vaslui.

Inscrierile se fac pe forum sau la sala ? Daca e pe forum Gabriel Iacob - Avansati.

Fara sa ma laud!Am avut parte de un concurs foarte frumos,as spune ,impecabil!Meciuri foarte frumoase ,multa ambitie si determinare ,
ierarhii finale corecte!Rezultate:
Cat.AVANSATI -1.Florin Gherasim 2. Mihai Sumulea .3.Daniel Branza 4.Bogdan Costin
Cat .OPEN . 1.Bogdan Postudor 2.Mihail Ghinda 3.Alexandru Aga 4.Sebastian Vasilache
Special pentru acest concurs memorial ,a venit din ISRAEL ,fiul lui CORNEL MACOVEI ,Robert...

Back
Sus