AmaTur: Turneu A "Cupa Miercurea Ciuc", Miercurea Ciuc - 16.11.2019 *

Felicitari organizatorilor de la Miercurea Ciuc pentru conditiile oferite si desfasurarea turneului. Felicitari tuturor participantilor, premiantilor si in mod special copiilor foarte talentati care au demonstrat calitati deosebite la acest turneu. Felicitari parintilor si antrenorilor care ii indruma in acest sport.

Multumesc lui Cristi Istrate care a avut inspiratia sa ma linisteasca intr-un moment de mare importanta in timpul finalei cand epuizat fizic si psihic eram pe cale sa nu mai fiu capabil sa intorc mingea pe masa (aceasta si datorita atacurilor foarte bune ale lui Kristof pe care il felicit in mod deosebit pentru jocul prestat).

Sa ne revedem sanatosi la urmatorul concurs de la Miercurea Ciuc!

Felicitari Mihai, meritul iti apartine... tu ai tinut paleta in mana, eu doar ti-am spus cum sa faci sa castigi pe final, atat nimic mai mult. Te asteptam la open. ...totusi asteptam o strangere de mana la finalul partidei sau cand ai plecat, sau poate te-ai pastrat pentru meciurile pe care le vom avea la open...

Cristi stiu ca nu reprezinta o scuza dar au fost cateva minute cat am fost buimac. Niciodata nu am fost atat de extenuat si mai erau si durerile de la spate si de la umar. M-am uitat dupa tine la un moment dat pentru ca doream sa-ti multumesc personal, dar din pacate nu te-am mai vazut. Nici nu stiu ce era cu mine. Asa ca am scris aici pe forum. Inca o data multumesc, drumuri bune in continuare si sa ne vedem sanatosi.

Cea mai dulce cupă!!!

După o sfert de finala crîncen, am câștigat...un prieten!

Colegi de echipă și vecini de podium (mă rog, nu chiar în ordinea visată de subsemnatu înainte de finală):drunk:

Ultima editare:
Back
Sus