cupa mondiala din octombrie

• Autor subiect Autor subiect filo
  • Dată creare Dată creare

filo

Membru Fondator AmaTur
Scor reacție
1
Vârstă
53
Locație
Alesd
In perioada 20-24 oct se va desfasura cupa mondiala la Liege in Belgia (la masculin) si in china la feminin, meciurile vor fi transmise in aceasta perioada de eurosport si de eurosport2 (nu stiu daca si cele de la competitia feminina), asa ca stati cu ochii pe sticla la ceva meciuri adevarate.
programul transmisiunilor nu este definitiv stabilit inca dar cu cateva zile inainte am sa va informez asupra lui.
Apropo daca cineva prinde eurosport2 dati de veste.

eu nici macar nu am auzit sa fie eurosport 2 ... :) asa ca e clar ca nu il prind.
Oricum filo, ai venit cu o informatie pe care o cautam ... chiar ma gandeam sa vad niste meciuri ... doar ca nu stiam cand sunt

bye bye

am aflat si programul lui Eurosport (de pe eurosport.com) pentru Cupa Mondiala:
in paranteza e ora pana la care tine
21/10
15:30TENIS DE MASA
Cupa Mondiala (16:30)
22:30TENIS DE MASA
Cupa Mondiala (23:30)

22/10
17:30 TENIS DE MASA
Cupa Mondiala (19:00)

23/10
16:30TENIS DE MASA
Cupa Mondiala (18:00)

24/10
14:00 TENIS DE MASA
Cupa Mondiala (15:00)

Si pe Eurosport2 (asta nu cred ca-l prinde nimeni in tara)
21/10
15:30Table Tennis
World Cup Liege Belgium Day 1 (17:00)
20:00Table Tennis
World Cup Liege Belgium Day 1 (20:30)

22/10
13:00Table Tennis
World Cup Liege Belgium Day 2 (16:00)
19:30Table Tennis
World Cup Liege Belgium Day 2 (22:00)

23/10
11:45Table Tennis
World Cup Liege Belgium Day 3 (13:00)
19:00 Table Tennis
World Cup Liege Belgium Day 3 (20:00)

24/10
16:00 Table Tennis
World Cup Liege Belgium Day 3 (17:00)

aha :lol: tocmai asa. ar fi intradevar super
sa speram ca cineva le va filma

Eu am sa le inregistrez pe toate care se difuzeaza cand sunt acasa. Cu restul va cer ajutorul.

Care ati filmat meciul din finala TIMO BOLL VS WANG HAO ? Sau meciul dintre SAMSONOV si MA LIN. Aceste meciuri as vrea sa le revad de multe ori pentru ca mi-au placut foarte mult. Voua nu?

Am gasit pe acest site: http://www.tt-obermarschacht.de/index1.html doua meciuri de la cupa mondiala si anume: Boll-Chan , Ma Lin-Kreanga. Mai uitati-va si voi pe acest site mai des pt ca am vazut ca tot pun meciuri care s-au disputat recent si dupa cate am vazut eu acolo mai vor sa mai puna de la cupa mondiala.
Vizionare placuta. :lol: :D

Eu am tot ce s-a transmis la eurosport. Dar mai trebuie sa codez finala si a doua transmisie (vineri seara).

voi puteti sa downladati ceva de pe situl ala nemtesc??
cine mai are video de la worldcup 2005 sa le puna undeva sa le luam si noi.

Da sigur ca putem sa dld de pe acel site. Si tu poti sa dld. Sunt acolo niste casute: intri la Visuell , iti mai apar niste casute si dai click pe a treia casuta si acolo iti apare de la cupa mondiala 2005. Sper sa reusesti si tu. Succes. Dar iti trebuie programul "flash get" (cu care dld eu). Daca nu il ai scrie flash get pe yahoo si ial de acolo.

alta posibilitate nu stiu. imi pare rau ca nu poti sa-ti instalezi programul. :(

Back
Sus