AmaTur: Turneu B Cupa "Orizont Plazza" ed. III, Suceava - sâmbătă 06.12.2025 (H+A), duminică 07.12.2025 (E+O)

Dacă e cineva care sa comenteze nu poți fi tu....prietenii știu de ce
Tu vezi de treaba ta , când ai să ai un claxon la cur să comentezi. În complexul comercial să vezi cum au plecat oamenii la felul de cacao al copilului de 8 ani fără nicio reacție a antrenorului deși i-am atras atenția.

Tu vezi de treaba ta , când ai să ai un claxon la cur să comentezi. În complexul comercial să vezi cum au plecat oamenii la felul de cacao al copilului de 8 ani fără nicio reacție a antrenorului deși i-am atras atenția.
😂😂😂😅😅🤣🤣🤣

Și nu mai spun că ești pensionar la 50 de ani și îți plătim pensia degeaba. Nu țin minte să te fi văzut cu scutul pe mână, mucles și pasul des.

Și nu mai spun că ești pensionar la 50 de ani și îți plătim pensia degeaba. Nu țin minte să te fi văzut cu scutul pe mână, mucles și pasul des.
Eu știu ca nu poți sa dai o replica.....garda financiara nu îți dă creier...sau pe șleau bețivul rămâne profesor...apropos am o vârstă pe care tu nu cred ca o o apuci.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus