ovidiu t
senior
Bravo Gelu!!
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu am gresit cu nimic. In loc sa ma pui sa aleg, trebuia sa ne explici cum este corecta departajarea.
6.2. Departajarea concurenților în grupe;
Pașii departajării sunt:
1. Numărul de victorii în clasamentul general al grupei;
2. Numărul de victorii în clasamentul parțial al grupei (dacă după pasul 1 sunt la egalitate minim 3 jucători);
3. Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul parțial (dacă după pasul 2 sunt la egalitate minim 3 jucători);
4. Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul general (dacă după pasul 3 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);
5. Set de departajare - fiecare cu fiecare cu notarea scorului în setul de departajare (dacă după pasul 4 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);
6. Victoria directă dacă după oricare dintre criteriile de departajare anterioare rămân la egalitate 2 jucători;
7. în cazul în care se notează scorurile pe seturi (gr. Inf sau gr. Sup) criteriile de departajare de la punctele 4 și 5 se înlocuiesc cu punctaverajul.
Bravo si lui Rakoczi Patrick de Baia Mare!!!!eu zic ca este revelatia si surpriza placuta a acestui turneu,la numai 10 ani sa obtii locul 6 la open !!!
Marius, te deranjează că @Hua te-a facut arogant, pe mine nu mă deranjează că sunt mentionat de tine ca fiind profitor, asa ca am inteles, nu vrei să respecti regulamentul Amatur. Nu este prima dată când faci schimbări nejustificate prin permutări, acum insiști că nu trebuie să ne băgăm in treaba ta . Gresit, nu este treaba numai a ta, noi trebuie să respectam regulamentul, si atunci când ai reclamații să le discutăm ce si cum.
Se pare că insiști si crezi că ai drept de veto pe turneele organizate de tine.
P.S. in caz de egalitate, fie ea la setaveraj, când rămân numai două pers se ia victoria directă.
Dacă nu crezi că ai greșit este una, dacă ai gresit este alta, dar dacă refuzi să ințelegi nu poti să mergi alături de noi.
Pralea Marius Dan