AmaTur: Turneu A Cupa "Top Tenis", ediția a VII-a, Voinești (jud. Iași) - 13 iunie 2026

CnrHbfa.md.jpg CnrHtig.md.jpg CnrHZWF.md.jpg CnrHm0J.md.jpg CnrJIbS.md.jpg
Lucruri uitate in sala. Asteapta sa fie revendicate.

Scriu si eu cateva cuvinte la terminarea editiei a VII-a, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, fiind implicat in organizarea tehnica de weekend-ul urmator, de la turneul pe echipe de la Vaslui, mi-am concentrat atentia spre acel turneu ieri.

Tin sa multumesc in primul rand celor care ne-au onorat cu prezenta, fara de care nu ar exista acest minunat circuit, si nu ne-am putea bucura de turnee organizate peste tot prin tara. Kudos voua, ma inclin!

De asemenea, tin sa multumesc "colegului de suferinta" in organizarea tuturor celor 7 editii de pana acum, pe care l-ati vazut inclusiv ieri prin sala cu fel de fel de lucruri, ba cu apele, ba cu mingile, ba la rezultate. A facut de toate, si pentru asta ii multumesc, lui @CRISTI CIORTESCU . Colega, sper ca mai e energie si pt urmatoarele! :D

In al treilea rand, aceasta editie, si nu doar asta, nu ar fi fost posibila fara suportul unor oameni in ceea ce privesc aspectele pregatitoare pt turneu, dar si aspecte care se intampla dupa terminarea meciurilor. Ne referim aici la transport al apelor, design al diplomelor, mutat mese din dubele in care au venit in sala, si inapoi dupa terminarea turneului, aranjat sala, samd. Asadar, intr-o ordine absolut aleatorie, le multumesc lui @Gurzun Mihai , @Mihoc Cristian Ștefan , @Durlan Andrei , @Dabija Razvan , @Codynho (Codrin Preda), @VaDyS (Adi Manoila), @Maftei Ticu , Vieriu Teodora, @Cristian Albu , @gabriel1962 (Gabi Iacob). Tuturor le multumesc, si sper ca a fost ok si v-ati simtit bine, atat la joc, cat si la celelalte activitati.

Nu in ultimul rand, multumesc celor doi baieti care nu inceteaza sa ne ajute cu mesele ori de cate ori e nevoie. Asadar, multumesc Puiu Ursulescu si Rojnita Sebastian.

In plus, v-as ruga sa-mi iertati poate anumite scapari, sau lucruri care poate n-au mers chiar asa cum poate ne-am fi dorit sau v-ati fi dorit. Pentru toate va stau la dispozitie pentru feedback, chiar imi doresc sa stiu ce as putea, ce ar trebui poate facut mai bine, din punctul dvs de vedere.

Inchei prin a va ura succes la urmatoarele turnee, fie ca e cel de weekend-ul urmator, fie ca e Suceava, pe 27, fie ca sunt altele. Fie ca cel mai bun sa castige si sa ne distram jucand sportul asta ce ne place.

O saptamana usoara tuturor!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus