AmaTur: Turneu A “Cupa TSP Vibe”, București - 19/20.02.2022

Un '' boboc'' mi a dat like , Camelia Craiu ! Cred ca ma sustine neconditionat, ca simpla admiratoare ! Ii multumesc si ma astept la admiratie fatisa ! O cunosc,oare ? :sorrow: .

Ma cunoașteți, cred ca știți ca va susțin necondiționat și va apreciez pentru pasiunea dumneavoastră pentru tenis!mult succes va doresc!

Salut dragi colegi din Amatur.Acum ca sau mai racit apele,si linistit lucrurile vreau sa spun si eu ceva:Prieteni venim la concursuri ca sa ne relaxam si sa uitam de problemele sau grijile saptamanale.Sa ne revedem cu prietenii nu sa ne etalam muschii.Am vazut cateva acte de indisciplina duse pana la marginea violentei,am vazut polite de platit sau de intors.Nu se poate asa,cred ca cei care fac astfel de lucruri ori au gresit sportul ori au gresit salile.In DEX exista o definitie:FAIR-PLAY s.n. (Liv.) Acceptare și respectare loială a regulilor (într-un joc, într-un sport, în afaceri)Hai sa o aplicam !!!!

Un MINUS mare de tot pt.cel care trebuia să se ocupe de curățenie la grupurile sanitare.Un miros groaznic.Di.Duta organizatorul a făcut o economie de 10 lei și nu a cumpărat hârtie igienică și săpun la wc-uri!!! Rușinos!

Un MINUS mare de tot pt.cel care trebuia să se ocupe de curățenie la grupurile sanitare.Un miros groaznic.Di.Duta organizatorul a făcut o economie de 10 lei și nu a cumpărat hârtie igienică și săpun la wc-uri!!! Rușinos!

Buna seara,Nea Nae,stii ca te respect si te apreciez.Problema ridicata este si a fost valabila si la precedentul concurs din aceasta locatie.Oare Catalin chiar a facut o economie de 10 lei.Ma intreb in prostia mea:Fiecare participant a strans tot ceea ce a consumat?Imi dau cu parerea pentru ca am stat in locatie in fiecare zi de la ora 11 la 23 si am vazut ceea ce a ramas.Tot respectul !

Domnule Darmac, miercuri, 16 februarie, la ultima discutie cu noul administrator al Apollo(fiind de 2 zile in functie), mi s-a spus ca vineri vor veni 2 femei la curatenie si sambata 6 iar pentru asta voi plati 500 lei. nu cred ca mai e cazul sa spun altceva, probabil a uitat sa specifice care vineri si care sambata.
hartie igienica chiar eu am adus asa ca nu am reusit sa fac economia mentionata.
si ca tot veni vorba de economii, nu stiu cati organizatori au mai platit 1400 lei doar pentru a acoperi geamurile unei sali 2 zile. probabil la sala unde organizati dvs este totul perfect de ati tot comentat de cand s-a postat anuntul pana la final.

Back
Sus