AmaTur: Turneu A "Cupa Văii Mureșului", Deda - 28.07.2018

Clasament Elite/Open

1.
Teglas Andreea - Ludus.jpg
Teglas Andreea - Ludus
2.
Mocean Dan - Cluj Napoca.jpg
Mocean Dan - Cluj Napoca
3 -- 4
Bleoca Marius - Tarnaveni.jpg
Bleoca Marius - Târnaveni
Irsai Istvan - Targu Mures.jpg
Irsai Istvan - Targu Mureș
5 -- 8
Mican Nicolae - Dej
Molnar Tihamer - Târnaveni
Anca Octavian - Ludus
Nascu Serban - Cluj Napoca
9 -- 16
Moldovan Horvath Csaba - Targu Mureș
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Korabian Tamas - Cluj Napoca
Baciu Gabriel - Târnaveni
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Pop Zoltan - Dej
Boeriu Cezara - Targu Mureș
17 -- 32
Biro Istvan - Reghin
Janosi Attila - Targu Mureș
Bardocz Szilard - Capeni
Iaru Horatiu - Cluj Napoca
Cuesdean Rares - Reghin
Dirlea Ioan - Aiud
Motorga Dorin - Targu Mureș
Decean Darian - Sibiu
Zakarias Szabolcs - Odorheiu Secuiesc
Carpaci Alexandru - Ludus
Medve Mihai - Reghin
Blaga Marius - Cluj Napoca
Trandafir Vasile - Targu Mureș
Gecse Alpar - Chibed
Pal Zoltan - Miercurea Ciuc
Pascu Adrian - Cluj Napoca
33 -- 44
Apian Florin - Bistrița
Barabas Sandor - Toplita
Ambrus Szilard - Ludus
Pelaghie Ioan - Targu Mureș
Kantor Imre Zoltan - Reghin
Pop Danut - Dej
Balaban Catalin - București
Peta Octavian - Cluj Napoca
Ciobanu Daniel - Blaj
Miklos Imre - Miercurea Ciuc
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
Denes Ferenc - Praid
45 -- 46 2v gr.inf.
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Colcer Nicolae - Toplita
47 -- 58 1v gr.inf.
Parcalab Mihai - Bistrița
Marian Calin - Reghin
Fancsali Kalman - Miercurea Ciuc
Miron Mihai - Cluj Napoca
Fazakas Gergely - Miercurea Ciuc
Imecs Attila - Miercurea Ciuc
Bothazan Florin - Dej
Damian Mircea - Bistrița
Kincses Jozsef - Praid
Matei Dumitru - Deva
Vita Istvan - Reghin
Baciu Emil - Galautas
59 -- 62 0v gr.inf.
Farkas Bence - Targu Mureș
Marian Florin - Reghin
Istrate Cristian - București
Veres Janos - Targu Mureș

In inferioare scorul de la meciul Heja-Markus a fost 3-1 si nu 2-3 cum ati scris. Am zis la organizator sa schimbe dar asta este.....

Felicitari organizatorilor si jucatorilor. Felicitari jucatorilor TT Concept Adial. Felicitari Andreea pentru ca ai devenit o certitudine si cred ca vei scrie o pagina frumoasa in tenisul de masa romanesc. Din urma vine Ana Maria, o viitoare campioana marca prof.Carpaci. Felicitari Amatur.

Multumim Marian multumim Deda ne bucuram ca existati! Multumim doamnei si stafului care a dus greu afara!Multumim bucatarului,multumim Amatur!!!

Felicitări organizatorilor pentru acest turneu puternic și frumos și nu în ultimul rând bucatarilor ptr.gulaș , felicitări învingătorilor.

Finala elite

Moceanu-Teglas

Calitatea inregistrarii nu stiu cat este de buna,e filmat meciul cu telefonul.

Felicitari Andreea

Trimis de pe al meu F3111 folosind Tapatalk

Desi am facut 500 km cu masina, a meritat efortul, pentru ca, din nou, m-am simtit foarte bine la Deda.
Felicitari Andreea ! Esti atat de mica, dar atat de ,, mare “.
L-as remarca si pe Korabian Tamas, care, prin jocul sau, face un adevarat spectacol.
Multumesc tuturor celor care au contribuit la crearea unei atmosfere placute, prietenesti.( aici sunt inclusi si participantii )
Sa ne revedem sanatosi !

Salutare tuturor, sa incepem cu plusurile deplasarii : domne ce se intapla... din start va spun ca sala unde se tin aceste turnee din Deda e deosebita... e curata, aerisita, cu o suprafata de joc excelenta (am mai vazut asa in vreo 4 locuri din tara ) mese bune conditii de top pentru a gazduii un tuneu. Atmosfera turneului a fost una deosebita cu jucatori foarte buni si gestionat excelent de organizatori si pe aceasta cale le multumesc. Nu pot sa ma abtin si sa nu subliniez prietenia romano-maghiara a participantilor, contrar retoricii de rahat a politicienilor, si ma inclin pentru aceasta legatura stransa dintre noi. Am remarcat destui jucatorii tineri care vor impresiona in viitor cum e castigatoarea turneului AndreeaTeglas care surprinzator a castigat in fata unui alt tanar de perspectiva Dan Mocean, felicitari ambilor si la cat mai multe finale. Acuma gulasul ca gulasul, excelent :thumbup::thumbup:, dar castravetii murati au fost sublimi,:clap::clap::clap::thumbup::thumbup: ar trebuii data o ordonata de urgenta amatur in acest sens, sa nu lipseasca ever din meniurile concursurilor :thumbup::thumbup::clap:
felicitari master chefi-lor care s-au ocupat de prepararea meniului :thumbup::clap::clap: singurul minus obiectiv de la acest turneu au fost toaletele, care nu sunt bine prinse, iar o sala ca aceasta instalatiile sanitare trebuie sa fie in regula, iar un minus subiectiv a fost ca n-am putut manca mai multi castraveti murati :)
Acestea find zise, va imbratisez si sa ne vedem sanatosi !
PS Am plecat in graba si n-am platit cazarea, mi-am permis din motive de oboseala excesiva dupa drumul lung cu trenul sa imi intind cazarmamentul din dotare si sa trag un pui de somn de vre-o 4 ore la sala, astept un cont pentru plata :) merci anticipat !

Mai sustinut in finala de la amatori asa tio platesc eu����!
Multumesc sa ne intilnim sanatosi!!

Bravoooo, Andreea ! :clap::clap::thumbup:
Felicitari trupei din Ludus ! Felicitari d-lui Carpaci pentru munca pe care o depune, care, iata, cu acest titlu a primit confirmarea deplina!
Remarcabila evolutia trupei din Târnaveni.

Back
Sus