AmaTur: Turneu A "Cupa Văii Mureșului", Deda - 28.07.2018

Clasament Elite/Open

1.
Teglas Andreea - Ludus.jpg
Teglas Andreea - Ludus
2.
Mocean Dan - Cluj Napoca.jpg
Mocean Dan - Cluj Napoca
3 -- 4
Bleoca Marius - Tarnaveni.jpg
Bleoca Marius - Târnaveni
Irsai Istvan - Targu Mures.jpg
Irsai Istvan - Targu Mureș
5 -- 8
Mican Nicolae - Dej
Molnar Tihamer - Târnaveni
Anca Octavian - Ludus
Nascu Serban - Cluj Napoca
9 -- 16
Moldovan Horvath Csaba - Targu Mureș
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Korabian Tamas - Cluj Napoca
Baciu Gabriel - Târnaveni
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Pop Zoltan - Dej
Boeriu Cezara - Targu Mureș
17 -- 32
Biro Istvan - Reghin
Janosi Attila - Targu Mureș
Bardocz Szilard - Capeni
Iaru Horatiu - Cluj Napoca
Cuesdean Rares - Reghin
Dirlea Ioan - Aiud
Motorga Dorin - Targu Mureș
Decean Darian - Sibiu
Zakarias Szabolcs - Odorheiu Secuiesc
Carpaci Alexandru - Ludus
Medve Mihai - Reghin
Blaga Marius - Cluj Napoca
Trandafir Vasile - Targu Mureș
Gecse Alpar - Chibed
Pal Zoltan - Miercurea Ciuc
Pascu Adrian - Cluj Napoca
33 -- 44
Apian Florin - Bistrița
Barabas Sandor - Toplita
Ambrus Szilard - Ludus
Pelaghie Ioan - Targu Mureș
Kantor Imre Zoltan - Reghin
Pop Danut - Dej
Balaban Catalin - București
Peta Octavian - Cluj Napoca
Ciobanu Daniel - Blaj
Miklos Imre - Miercurea Ciuc
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
Denes Ferenc - Praid
45 -- 46 2v gr.inf.
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Colcer Nicolae - Toplita
47 -- 58 1v gr.inf.
Parcalab Mihai - Bistrița
Marian Calin - Reghin
Fancsali Kalman - Miercurea Ciuc
Miron Mihai - Cluj Napoca
Fazakas Gergely - Miercurea Ciuc
Imecs Attila - Miercurea Ciuc
Bothazan Florin - Dej
Damian Mircea - Bistrița
Kincses Jozsef - Praid
Matei Dumitru - Deva
Vita Istvan - Reghin
Baciu Emil - Galautas
59 -- 62 0v gr.inf.
Farkas Bence - Targu Mureș
Marian Florin - Reghin
Istrate Cristian - București
Veres Janos - Targu Mureș

In inferioare scorul de la meciul Heja-Markus a fost 3-1 si nu 2-3 cum ati scris. Am zis la organizator sa schimbe dar asta este.....

Felicitari organizatorilor si jucatorilor. Felicitari jucatorilor TT Concept Adial. Felicitari Andreea pentru ca ai devenit o certitudine si cred ca vei scrie o pagina frumoasa in tenisul de masa romanesc. Din urma vine Ana Maria, o viitoare campioana marca prof.Carpaci. Felicitari Amatur.

Multumim Marian multumim Deda ne bucuram ca existati! Multumim doamnei si stafului care a dus greu afara!Multumim bucatarului,multumim Amatur!!!

Bravo Andreea ,felicitari pentru locul 1, sper sa fie filmata finala sa fie postata aici pe forum.

Felicitări organizatorilor pentru acest turneu puternic și frumos și nu în ultimul rând bucatarilor ptr.gulaș , felicitări învingătorilor.

Felicitari Andreea

Trimis de pe al meu F3111 folosind Tapatalk

Desi am facut 500 km cu masina, a meritat efortul, pentru ca, din nou, m-am simtit foarte bine la Deda.
Felicitari Andreea ! Esti atat de mica, dar atat de ,, mare “.
L-as remarca si pe Korabian Tamas, care, prin jocul sau, face un adevarat spectacol.
Multumesc tuturor celor care au contribuit la crearea unei atmosfere placute, prietenesti.( aici sunt inclusi si participantii )
Sa ne revedem sanatosi !

Salutare tuturor, sa incepem cu plusurile deplasarii : domne ce se intapla... din start va spun ca sala unde se tin aceste turnee din Deda e deosebita... e curata, aerisita, cu o suprafata de joc excelenta (am mai vazut asa in vreo 4 locuri din tara ) mese bune conditii de top pentru a gazduii un tuneu. Atmosfera turneului a fost una deosebita cu jucatori foarte buni si gestionat excelent de organizatori si pe aceasta cale le multumesc. Nu pot sa ma abtin si sa nu subliniez prietenia romano-maghiara a participantilor, contrar retoricii de rahat a politicienilor, si ma inclin pentru aceasta legatura stransa dintre noi. Am remarcat destui jucatorii tineri care vor impresiona in viitor cum e castigatoarea turneului AndreeaTeglas care surprinzator a castigat in fata unui alt tanar de perspectiva Dan Mocean, felicitari ambilor si la cat mai multe finale. Acuma gulasul ca gulasul, excelent 👍👍, dar castravetii murati au fost sublimi,👏👏👏👍👍 ar trebuii data o ordonata de urgenta amatur in acest sens, sa nu lipseasca ever din meniurile concursurilor 👍👍👏
felicitari master chefi-lor care s-au ocupat de prepararea meniului 👍👏👏 singurul minus obiectiv de la acest turneu au fost toaletele, care nu sunt bine prinse, iar o sala ca aceasta instalatiile sanitare trebuie sa fie in regula, iar un minus subiectiv a fost ca n-am putut manca mai multi castraveti murati :)
Acestea find zise, va imbratisez si sa ne vedem sanatosi !
PS Am plecat in graba si n-am platit cazarea, mi-am permis din motive de oboseala excesiva dupa drumul lung cu trenul sa imi intind cazarmamentul din dotare si sa trag un pui de somn de vre-o 4 ore la sala, astept un cont pentru plata :) merci anticipat !

Mai sustinut in finala de la amatori asa tio platesc eu����!
Multumesc sa ne intilnim sanatosi!!

Bravoooo, Andreea ! 👏👏👍
Felicitari trupei din Ludus ! Felicitari d-lui Carpaci pentru munca pe care o depune, care, iata, cu acest titlu a primit confirmarea deplina!
Remarcabila evolutia trupei din Târnaveni.

Cred ca sunt puse la developat, daca avem probleme cu solutia mai venim o data sa ne tragem in poze ;)

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus