Cupa viva sport 06.08.2011

VivaShop

organizator local
Scor reacție
134
Vârstă
40
Locație
București Sos. Oltenitei 103, Romania
DATA: SAMBATA 06 august 2011
LOCALITATEA: București ;
ORA: 9.30 am ;
Sala de tenis de masă VIVA SPORT TT;
NR MESE: 11 mese omologate ITTF;
SPATIU DE JOC: 40 mp ;
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9,30 - pana se termina ;
Numarul maxim de jucatori admisi: 64 ;
CONDITII DE PARTICIPARE : MEDIA TURNEELOR 'B' <=8 M.B <=8 nu se accepta jucatori legitimati sau ex legitimati ;
TAXA PARTICIPARE: 15 lei in avans sau 25 lei in ziua concursului ( ceai cald la discretie );
MATERIALUL DE PREMIERE: medalii si diplome pentru primele 3 locuri si 10 abonamente pentru primii 10 clasati ;
SISTEMUL DE JOC:grupe inferioare, grupe superioare si eliminatoriu(set. 3 din 5).
INSCRIEREA: forum, telefonic, pana sambata 23.07.2011 ora 09,30 am
ORGANIZATORI: Tanase Horia; Tanase Tiberiu 0733.108.475 ; 0722 257 558 ;0723678078
E-Mail: contact(at)viva-sport.ro ;
SE VA ORGANIZA UN SINGUR TURNEU.

Ultima editare:
INSCRIERI
1.Cernicenco George Daniel achitat
2.Rasu Brigita ahitat
3.Silviu Leonard achitat
4.Berzan Alexandru achitat
5.David Cristian achitat
6.Tanase Horia
7.Constantin Alex achitat
8.Fratila Tiberiu
9.Ivan Dan achitat
10.Carjan Dumitru achitat
11.Ciupitu Cristian achitat
12.Uta Cosmin Alexandru achitat
13.Goretchi Claudiu achitat
14.Ilioiu Bogdan achitat
15.Toader Cristian achitat
16.Matei Cristian achitat
17.Silcou Adrian achitat
18.Ghinescu Stefan achitat
19.Voiculescu Alexandru achitat
20.Surcel Alexandru achitat
21.Rasu Brigita achitat
22.Raportaru Viorel achitat
23.Popescu Andrei Laurentiu achitat
24.Chirita Cristian achitat
25.Ghita Alexandru achitat

Ultima editare:
CONDITII DE PARTICIPARE : MEDIA TURNEELOR 'B' <=10 M.B <=10 nu se accepta jucatori legitimati sau ex legitimati ;
ati scris de 2 ori media turneelor B <10 va refereati cumva si la turneele A si ati scris din greseala iar MB<=10?

sunt foarte putini jucatori care nu au media turneelor B mai mica de 10...ar trebui ajustata conditia :)

da ai dreptate ; eu m-am gandit sa fie un turneu pur pentru amatori de exemplu :jucatori care nu s-au calificat din grupele superioare la turnee ' amatur B ' sau au facut-o ocazional ; si fara jucaori legitimati ma refer inclusiv la jucatorii din onoare, calificari si calificari divizie sau ex legitimati;
pot participa cam toti cei de pe locurile 400 in jos
de exemplu : Lucaciu Catalin(ashes) ; Vasilica Adrian ; Sarbu Alexandru(kobalt);Vranceanu Mihai(sevraj) dar sunt si exceptii cum ar fi Cristescu Cristian(Chuck)loc236 ; ON HO e.t.c
am schimbat coditile de participare din ''CONDITII DE PARTICIPARE : MEDIA TURNEELOR 'B' <=10 M.B <=10 nu se accepta jucatori legitimati sau ex legitimati ;'' in CONDITII DE PARTICIPARE : MEDIA TURNEELOR 'B' <=8 M.B <=8 nu se accepta jucatori legitimati sau ex legitimati ;

Ultima editare:
pai in conditiile astea eu ma incadrez in conditiile voastre (pentru ca nu prea m-am prezentat la turnee B in ultimul timp.) pentru ca am media turneelor B =7 daca nu ma insel si media turneelor A 15 sau 16 nu mai stiu exact (ma refer la turnee AMATUR). Cu precizarea ca eu cam altoiesc participanti din primii 50-100 in amatur in mod curent si mai sus de primii 50 punctual.
Este corect sa particip si eu? ca vad ca singurul criteriu luat in calcul este media turneelor B M.B inseamna media turneelor B ca sa nu ma incurc in acronime :) nu?

si ce facem cu jucatorii care au un turneu A si au medii de MA16 ; MA19 ?
un jucator care participa chiar si la un singur concurs si reuseste sa ia 16 puncte sau 19 puncte dovedeste clar ca nu e printre cei pe care vreti sa-i aveti la concursu asta;)

pai in conditiile astea eu ma incadrez in conditiile voastre (pentru ca nu prea m-am prezentat la turnee B in ultimul timp.) pentru ca am media turneelor B =7 daca nu ma insel si media turneelor A 15 sau 16 nu mai stiu exact (ma refer la turnee AMATUR). Cu precizarea ca eu cam altoiesc participanti din primii 50-100 in amatur in mod curent si mai sus de primii 50 punctual.
Este corect sa particip si eu? ca vad ca singurul criteriu luat in calcul este media turneelor B M.B inseamna media turneelor B ca sa nu ma incurc in acronime :) nu?
buna seara ; dumneavoastra sunteti considerat de noi un jucator AMATOR-AVANSAT (TURNEE ' B ')
La concursurile din data de : 20 noiembrie 2010 (VIVA SPORT) locul 11 ; 12 februarie 2011 (Galion) locul 6 ; 4 iunie 2011 (Mercury) locul 8
Concursul din 6.08.2011 este un concurs pentru amatori , iar dumneavoastra sunteti considerat peste nivelul competitiei
Va asteptam in schimb la turneul VIVA SPORT TT 'AMATUR B 'din data de 20 august 2011

CLASAMENT :
1.Voiculescu Alexandru 10h full time
2.Raportaru Viorel 5h full time
3.Tanase Horia experienta
4.Surcel Alexandru 10 h dimineata (10a.m-17pm)
5. Rasu Brigita 5 h dimineata (10a.m-17pm)
6.Chirita Cristian 5 h dimineata (10a.m-17pm)
7. Matei Cristian 5 h dimineata (10a.m-17pm)
8.Carjan Dumitru 5 h dimineata (10a.m-17pm)
9.Ciupitu Cristian 5 h dimineata (10a.m-17pm)
10.Goretchi Claudiu 5 h dimineata (10a.m-17pm)
11. Ivan Dan
12.Silviu Leonard
13. Fratila Tiberiu
14. Constantin Alex
15.Popescu Andrei Laurentiu
16.Ghita Alexandru
17Berzan Alexandru
18.Marin Alexandru
19.Marin Mircea
20.Toader Cristian
21.Ilioiu Bogdan
22.Uta Cosmin Alexandru
23.David Cristian
24.Cernicenco George Daniel
25.Silcov Adrian
26.Ghinescu Stefan
FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR

CLASAMENT :

..............................................
3.Tanase Horia experienta
..............................................

Geniala partea asta...:lol::lol::lol:

Oricum, a fost frumos concursul si, ca de obicei, lumea s-a simtit bine la Viva. Bravo baieti pentru inca un concurs bine organizat...:wink:

Un concurs experimental care prinde din ce in ce mai mult , iar numarul participantilor in crestere ,ca urmare si valoarea va creste treptat .
Felicitari organizatorilor .

Daca mai vine frumoasa de Brigita la concursuri niciodata nu o sa trec de inferioare. Am fost doar cu ochii la ea nu la minge. Cand servea ridica gratios piciorul stang si ma baga in boala. Patroane te rog frumos dai interzis ca este peste nivelul competitiei....

pai daca mai vin fete asa frumoase la sala eu zic ca viva sport se va alege cu procese civile pe rol pentru excluderea jucatorilor avansati :) sa fie clar asta. Pai e frumos sa fim asa exclusi de la o compoetitie asa antrenanata ?.
Vorbind serios acum felicitari celor de la viva pentru initiativa (sigur se vor alege cu jucatori injectati cu microbul tenisului de masa venind saptamana de saptamana sa joace). prevad ca nu va trece mult si se va constitui un club al jucatorilor de tenis de masă pasionati la viva.

Back
Sus