Curatare Ulei de parafina

Rada_Catalin

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
27
Locație
București
Am dat pe o fata ( yasaka pryde) cu mult ulei de parafina , cam 3 straturi groase :oops: :oops:
Apoi dupa 3 zile nu sa uscat, am dat direct cu lipici pe baza de apa , sa lipit totul bine , dar a ramas ulei pe cauciuc , si a prins bulee de aer
Ieri am dezlipit-o si am incercat sa o lipesc , acuma nu se mai lipeste jos , si ramane curbata
Cum pot scapa de problema asta , avand in vedere ca fața este noua :sad: ?

Re: Curatare Ulei de parafina

Aa si sa imi ziceti cum inlatur uleiul de pe cauciuc . Este foarte uleios cauciucul

Lasa fața sa stea la aer , isi revine dupa o vreme. Nu trebuia sa bagi atata ulei in ea.

Nu isi asculta antrenorul deaia a ajuns in postura asta :mrgreen: :mrgreen: ..

Cand dai cu ulei de parafina pe o fata dai si tu un strat subtire apoi o lasi sa se usuce de tot iar mai dai un strat subitre apoi iar o lasi sa se usuce de tot, pe la al treilea strat ori se usuca foarte greu ori ramane pe burete, poti sa stergi usor cu un servetel si sa lasi apoi sa se usuce de tot.
Dupa ce dai un strat tre sa astepti cel putin 12 ore pana se usuca, daca vrei sa bagi mai mult sa tina efectul cat mai mult cam tre sa ai rabdare cateva zile.
Nu inteleg cum ai reusit sa dai cu ulei pe cauciuc, dar stiu ca se strica sau se face foarte nasol daca ajunge uleiul pe cauciuc, incearca sa stergi cu un burete uleiul dupa cauciuc si apoi sa stergi cu solutie de curatat fetele.

Da... se face foarte, foarte, foarte nasol !
Cred ca am rezolvat fața :smile:
E buna de aruncat .. La gunoi :lol:

cristi1 a spus:
Nu inteleg cum ai reusit sa dai cu ulei pe cauciuc, dar stiu ca se strica sau se face foarte nasol daca ajunge uleiul pe cauciuc, incearca sa stergi cu un burete uleiul dupa cauciuc si apoi sa stergi cu solutie de curatat fetele.
Se poate da si pe cauciuc dar tot asa - strat subtire.

vali a spus:
cristi1 a spus:
Se poate da si pe cauciuc dar tot asa - strat subtire.
Ai dat tu cu ulei de parafina pe cauciuc unei fete strat subtire ? .... daca da sa imi spui si mie cum se comporta

Sterge bine cauciucul cu solutie de curatat fete,fata o sa-si revina dupa 2-3 saptamani ,n-o sa mai stea asa curbata.Ai rabdare!

cristi1 a spus:
Ai dat tu cu ulei de parafina pe cauciuc unei fete strat subtire ? .... daca da sa imi spui si mie cum se comporta
Am sters fețe de murdarie cu ulei de parafina. Nu am dat in scop de tuning . Nu am observat nici o influenta. Probabil mai hraneste cauciucul, dat fiind ca asta se mai usuca in timp.

Da, se curata bine cu ulei de parafina.
Cu ulei de masline extra-virgin poti reda spinul unei fete uzate pentru o oarecare perioada (2-3 saptamani) si poti sa o faci mai spin-oasa inainte de un concurs, de exemplu. Chestia e ca operatiunea strica fetele mai repede, slabind adezivul dintre fete si burete si facand topsheetul mai fragil. Dar macar miros fetele a salata :lol:

grasomega a spus:
Da, se curata bine cu ulei de parafina.
Cu ulei de masline extra-virgin poti reda spinul unei fete uzate pentru o oarecare perioada (2-3 saptamani) si poti sa o faci mai spin-oasa inainte de un concurs, de exemplu. Chestia e ca operatiunea strica fetele mai repede, slabind adezivul dintre fete si burete si facand topsheetul mai fragil. Dar macar miros fetele a salata :lol:
merge si cu ulei "Bunica"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back
Sus