ÎNCHIS Curatenie de ...an nou!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

csabazedler

organizator local
Scor reacție
370
Vârstă
65
Locație
Agnita
Am disponibile urmatoarele fete SH:
Rosu:2 x Sriver Fx,Stiga MagnaTS II,Yasaka Rakza7(toate in stare buna);Xiom OmegaIV si ierburile Dr Neubauer Inferno si Hallmark Super Special Extra(uzate 75%)
Negru:Stiga Boost TC,Tackiness D,Andro Impuls si Joola 4You(toate in stare buna);2 x Victas Limber, Siga Magna TS II,BTY Ekrips,uzate 60% si/sau cu rupturi laterale,insa nu sunt de aruncat!
Ofer 1(una) pereche dintre aceste fete pentru orice fata anti sh in stare buna!
Ofer 2(doua) perechi pentru o fata anti noua!
Ofer la schimb toate fetele mentionate pentru 1(una) paleta sh cu set-up anti/soft!
Nu sunt in masura sa pun poze dar garantez cele mentionate mai sus!
Nu Vand pentru ca eu nu le-am cumparat si m-as bucura de oricare dintre schimburile mentionate....chiar si in avantajul dvs!
An nou cu bucureducerie!

Am disponibile urmatoarele fete SH:
Rosu:2 x Sriver Fx,Stiga MagnaTS II,Yasaka Rakza7(toate in stare buna);Xiom OmegaIV si ierburile Dr Neubauer Inferno si Hallmark Super Special Extra(uzate 75%)
Negru:Stiga Boost TC,Tackiness D,Andro Impuls si Joola 4You(toate in stare buna);2 x Victas Limber, Siga Magna TS II,BTY Ekrips,uzate 60% si/sau cu rupturi laterale,insa nu sunt de aruncat!
Ofer 1(una) pereche dintre aceste fete pentru orice fata anti sh in stare buna!
Ofer 2(doua) perechi pentru o fata anti noua!
Ofer la schimb toate fetele mentionate pentru 1(una) paleta sh cu set-up anti/soft!
Nu sunt in masura sa pun poze dar garantez cele mentionate mai sus!
Nu Vand pentru ca eu nu le-am cumparat si m-as bucura de oricare dintre schimburile mentionate....chiar si in avantajul dvs!
An nou cu bucureducerie!

Actualizare post!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus