Re: detalii Bty cermet!
Nu joc cu materiale profi decat de putin timp, cam de un an, dar am incercat mai multe combinatii de lemne si fete, de la butterfly, donic, yasaka, nittaku si 729 ( varianta de buget).
Nu pot spune decat ca am remarcat ca fetele au caracteristici ce pot diferi foarte mult in functie de lemnul pe care sunt puse.
Am pus Cermetul pe un lemn Butterfly Timo Boll All + si au avut un comportament execrabil (din pct meu de vedere, la stilul meu de joc), desi, probabil, dupa caracteristicile scriptice, ar fi putut face o combinatie reusita, atat pentru control, cat si pt viteza (nu prea mare). Nu prindea pic de efect ( vorba vine), ce mai, o catastrofa. Dupa aceasta experienta, am decis sa dau fetele "la scarbe", sa fac o paleta ' de buget' si sa o vand. Am pus fetele pe un lemn 729 Bomb off, viteza 96, control 91 (asa scrie pe site-uri, desi ca viteza, am impresia ca este mai lent), si, surpriza, fetele s-au comportat excelent
In prezent, lemnul l-am dat, dar am pastrat o fata cermet pe care o folosesc pe un lemn Donic Epox Offensiv, pe bh, si sunt foarte multumit, mai ales de control si spin.
In final, cred ca toate fetele trebuie incercate pe mai multe lemne, pentru a gasi combinatia potrivita stilului fiecarui jucator.
Si nu exista fete proaste sau fete bune, ci potrivite pt tine (sau pt oricine altcineva), sau mai putin potrivite, pe stil , sau pe lemn.
Bafta.