DEZAMAGIRE- ar trebui luate masuri!

Adrian Pascu

senior
Scor reacție
1
Vârstă
53
Locație
Cluj-Napoca, Romania
Stimati colegi de Amatur,
Ma vad nevoit sa ridic la fileu comportamentul ciudat al d-lui Carpaci Alexandru , organizatorul turneului B de la Ludus din 12.01.2013.
La 10 zile dupa terminarea turneului , clasamentul concursului nu este afisat, deci nu este cuprins in clasamentul general Amatur.
Nu ma deranjeaza faptul ca nu mi s-au alocat 2,3...sau nu stiu cate puncte mi se cuveneau ci faptul ca ne-am deplasat pana acolo, am gasit conditii indoielnice de concurs, am platit taxa de concurs si...NIMIC.
CONSIDER CA TOTUSI AR TREBUI LUATE CEVA MASURI DE CATRE OFICIALII AMATUR.
Ce parere aveti?

http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
Clasament actualizat cu turneele de la:
Oradea - 15 dec
Cluj Napoca - 15 dec
București - Viva 22 dec
Cluj Napoca - 22 dec
Sighetu Marmatiei - 22 dec
Brăila - 22 dec
Reghin - 22 dec
Fălticeni - 22 dec
Sibiu - 22 dec
Cluj Napoca - 29 dec
București - Viva 29 dec
Galați - 29 dec
Cluj Napoca - 05 ian
Victoria BV - 05 ian
Pitești - 12 ian
București - Viva - 12 ian
Dej - 19 ian
Arad - 19 ian
Odorheiu Secuiesc - 19 ian
Pentru urmatoarele nu am gasit clasamente pe forum, deci nu le-am luat in calcul:
Arad & Timișoara - 15 dec
Agnita - 23 dec
Lugoj - 29 dec
Ludus - 12 ian
Coordonatorii din zona, impreuna cu Dl. Bodeanu va lua legatura cu respectivii organizatori, pt ca nu este singurul.

Sunt dator cu o interventie,stimati colegi.Turneul de la Agnita,asa cum am si mentionat in postul de prezentare, NU a figurat ca Turneu Amatur tocmai datorita particularitatiilor prezentate(dar acceptate fara nici o obiectie de catre participanti!)A fost organizat Dumineca cu unicul scop de a strange copii la sala si a le imparti cadouri de Mos Craciun!A fost postat cu (doar) 3 zile inainte de ziua desfasurarii ca un gest de "solidaritate" cu celelalte orase care au sarbatorit copii cu aceasta ocazie.Poate ca era mai bine sa-l postez la Competitii interne ca turneu de casa,caci asta a si fost(in fond)!A fost pur si simplu o omisiune de-a mea,pentru care i-mi cer scuze tuturor.

Scuze Dl. Csaby, este bine de stiut si oricum ar fi trebuie facut un clasament acolo unde a fost postat turneul, eventual cu mentiunea ca nu va fi punctat.
Am obs. scuzele si ma bucur ca mai sunt si persoane care fac acest lucru.
Cu respect!

Back
Sus