Re: dhs memo - alternativa la tenergy?
Ashes a spus:
A incercat cineva dhs memo? Parerea mea este ca ar putea inlocui tenergy 05, sunt destul de asemanatoare - high throw, duritate similara, viteza buna si daca le stergi sunt tacky.
As fi curios sa aud si parerea altora, sa am confirmarea ca nu este placebo

mai ales in vermuri de restriste si tiranie Butterfly.
Nu am incercat Memo, dar am incercat multe alte DHS-uri, inclusiv H3 Neo National Team blue sponge.
Si mie mi-e greu sa cred ca o fata de aprox 14 USD poate fi echivalent Tenergy, dar functie de stil, este posibil sa completeze bine o alta fata, daca este aproape la anumite capitole, iar jucatorul in cauza foloseste preponderent exact acele tehnici la care fetele sunt apropiate.
Si eu am facut nenumarate incercari si deoarece este vorba de fete echivalente Tenergy 05, vreau sa recomand Donic Acuda S1.
Am pus aceasta fata pe un Kreanga Carbon (BH) si este pereche cu un Tenergy 05 (FH) (varianta scumpa, luata din China, mai moale si mai usoara), deci pot face o comparatie, fetele fiind pe acelasi lemn.
Acuda are burete medium+, este usor poros, dar nu ca Baracuda si completeaza Tenergy chiar si la greutate, deoarece o fata extrem de usoara nu va fi ca un Tenergy.
Acuda are 66g netaiata si 46g taiata, fata de 48-49g Tenergy 05.
Lovitura este medie spre inalta, viteza un pic mai mare decat la Tenergy, spinul comparabil, mai controlabila decat un Donic Coppa Platin.
In plus, vine cu un sunet mai pronuntat.
Cred ca pe actuala "tiranie" Butterfly", multi vor migra spre alte marci, iar Acuda S1 cred ca va fi un succes, desi nu sunt un mare fan Donic.