- Scor reacție
- 0
- Vârstă
- 33
Care puteti sa-mi explicati diferenta dintre Hinnoky 5 si Hinnoky 7 si aveti de vanzare,astept raspuns...!!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ok,dar asa cam in cati bani il vinzi?ca sa stiu si eu cat sa i-au la mine....iulian a spus:Am vazut ca vii la Brașov pe 31. Daca vrei, iti pot da sa incerci Kiso Hinoki VII inainte sa cumperi - eu oricum nu mai joc cu el ...
Eu ti-am propus sa dai cu el ca sa poti sa iti faci o idee exacta si sa iti identifici necesitatile. Nici tu nu stii daca ti se potriveste nici eu nu am vreo dorinta arzatoare sa-l vand. Oricum nou costa pe presport vreo 35 euro fara transport (asta ca sa ai o idee de un lemn nou). Sfatul meu este sa cauti sa incerci si un Hinoki 5 - mie personal mi se potrivesc mai bine lemnele elastice comparativ cu cele mai dure.mariochamp2009 a spus:Ok,dar asa cam in cati bani il vinzi?ca sa stiu si eu cat sa i-au la mine....iulian a spus:Am vazut ca vii la Brașov pe 31. Daca vrei, iti pot da sa incerci Kiso Hinoki VII inainte sa cumperi - eu oricum nu mai joc cu el ...
Eu am jucat la concursul de la braila cu 5 si vreau sa incerc si 7!!!iulian a spus:Eu ti-am propus sa dai cu el ca sa poti sa iti faci o idee exacta si sa iti identifici necesitatile. Nici tu nu stii daca ti se potriveste nici eu nu am vreo dorinta arzatoare sa-l vand. Oricum nou costa pe presport vreo 35 euro fara transport (asta ca sa ai o idee de un lemn nou). Sfatul meu este sa cauti sa incerci si un Hinoki 5 - mie personal mi se potrivesc mai bine lemnele elastice comparativ cu cele mai dure.mariochamp2009 a spus:Ok,dar asa cam in cati bani il vinzi?ca sa stiu si eu cat sa i-au la mine....iulian a spus:Am vazut ca vii la Brașov pe 31. Daca vrei, iti pot da sa incerci Kiso Hinoki VII inainte sa cumperi - eu oricum nu mai joc cu el ...
Ok,ne vedem acolo!Salutiulian a spus:Ok, atunci sa vii cu fetele tale la Brașov. Salutari!