Dilema alegerea unei palete!

Acum m-am hotarat dar nu gasesc in acelasi loc, adica pe acelasi site sa aibe si lemn Butterfly Primorac Off- si fete Yasaka Rakza 7 soft. Stie cineva unde pot gasi atat lemnul cat si fetele in acelasi loc, astfel incat sa-mi asambleze reprezentantii magazinului paleta???
Multumesc.Ttsport.ro au doar lemnul, nu au fete Rakza, la fel si tenisshop. Tenismasa.ro si viva sport au fete Rakza dar nu au produse Butterfly, deci chiar nu stiu ce sa fac. Are cineva vreo idee????

Daca la Bacău nu se gaseste nimeni care sa-ti asambleze o paleta, atunci cumpara lemnul, trimite-l la www.tenismasa.ro ei au fetele,iti vor asambla paleta si ti-o vor trimite.
Sau daca treaba e atat de urgenta, cumpara tot de acolo, in loc de Primorac OF- un Donic Burn oFF- si vei avea toate din acelasi loc, domnul Gelu iti va asambla paleta si treaba-i rezolvata!

Ultima editare:
Am intrebat telefonic pe toate site-urile si nimeni nu are Yasaka Rakza 7 soft de 2.0 sau mai subtire, absolut nimeni.....Zic ca nu au pe stoc ca au dat comenzi, dar nu stiu ce probleme au aparut ca cei de la Yasaka nu le-au virat nimic pana in prezent...Cand ma hotarasem si eu asupra unui setup, astia ma determina sa-l schimb....ce-mi place!!!!!!!!!!!!
- - - Actualizat - - -
Pentru ca nu au Rakza 7 soft, m-am reorientat si as inclina sa fac o paleta compusa din:
Lemn Primorac Off-
FH si BH - TSP Ventus Spin. Cel putin fete Ventus se gasesc la ttsport.ro si au si lemn Primorac off-. Voi ce spuneti?? Alte idei??
- - - Actualizat - - -
Sau un Victas VS 401 - grosime 1.5 FH si BH, grosime 1.5 , ca de-asta au pe site-ul ttsport.ro, ce ziceti???

Multumesc pentru sfaturi,oferte si propuneri. Am discutat cu cativa dintre voi pe privat,iar in perioada ce urmeaza voi hotari ce voi alege. Imi cer scuze pentru intarziere,nu am putut sa adaug comentarii la acest post. Va salut cu respect.

Am dat azi cu paleta. Per total sunt incantat, e controlabila, simt ca ma pot acomoda cu ea, e total diferit fata de paleta de supermarket....Sunt incantat ca nu mi se pare prea rapida cum aveam teama sa nu fie, de fapt am cautat sa am un setup cu mult control si se pare ca l-am gasit, acum sper ca in scurt timp sa nu mi se para un pic lenta, dar...mai am foarte mult de dat cu ea pana sa fiu atat de avansat incat sa cred eu ca mi-ar mai trebui ceva viteza. Oricum sunt multumit pentru inceput...iar d-l Vali de la ttsport a asamblat-o foarte estetic, chiar aproape perfect.

Ultima editare:
S-a rezolvat cu paleta! Lemn Yasaka Ma Lin Extra Off, FH-Tihbar Evolution FX P, BH-Yasaka Pryde 30. Multumesc,se poate inchide topicul. Multumesc inca odata pentru sfaturi, oferte si timpul acordat. Va salut cu respect,Ionut.

Back
Sus