ÎNCHIS diverse materiale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Space

senior
Vand urmatoarele produse:
paletă formata din lemn butterfly cofferlait,fluture negru,mâner fl ,fără serie,fețe Victas 01,foarte rapidă,preț 800 lei
lemn Korbel sk 7 ,lemnul are o mică așchiere reparată și prăselele relipite preț 280 lei
paletă cu control mare formata din lemn Levi all plus mâner drept și fețe xiom vega asia df ,preț 270 lei vândută
paletă formata din lemn Red-Black Revenge mâner drept și fețe sandvich dr neubauer pistol roșu și donic blufire m1 turbo neagră ,preț 315 lei
paletă formată din lemn levi off cu bazalt, mâner drept ,fețe rozena,pret 400 lei
paletă petr korbel fluture negru,fl,fețe xiom omega 5 asia aproape noi preț 990lei
lemn Levi,off cu carbon,mâner drept , preț 140 lei
sandvich nittaku hammond fa roșu 50 lei
la cei interesati trimit mai multe poze pe watap, numărul meu de telefon este 0744491758,Păcurar Cosmin

Ultima editare:
Buna ziua!
150 lei cele doua tenergy
Nittaku hamond fa ca 50 lei
Pistol 50 lei

- - - Actualizat - - -

paleta formată din lemn Korbel sk 7 și fețe tenergy 05 ,e rezervată ,se duce până la mare

Ultima editare:
paleta formată din lemn Korbel sk 7 și fețe tenergy 05 a plecat spre Constanța

Ultima editare:
Paleta cu lemn Dan Universal retrasa de la vanzare.Am pus fetele pe alte lemne,iar lemnul il pastrez amintire de la Dan

Salutare!
Roșia e destul de veche,nici nu mai știu câți ani,neagra e de la turneul final de anul trecut de la Targoviște.Nu le dau oricum separat,pentru că imi place mult paleta și sper că nu o să se vândă:p

Paleta timp bill fata la schimb, revine la vanzare paleta Levi cu thibar mp pret 400 lei

- - - Actualizat - - -

Am adăugat la vânzare paletă formata din lemn butterfly cofferlait,fluture negru,fețe victas 01,jucate foarte puțin,maxim un antrenament

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus